22 / 05 / 2024

oyak yalova yeni proje

oyak yalova yeni proje

OYAK, 3 ilde 15 bin konut ve Yalova’da sanayi üssü için düğmeye bastı.OYAK; Ankara, İzmir ve Yalova’da yaptığı yaklaşık 800 milyon TL’lik gayrimenkul yatırımı ile tarihinin en büyük konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesinin ihalesi 8 gün sonra gerçekleştirilecek. Yalova TOKİ projesinde toplam 717 konut bulunuyor.

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi... 117 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Yalova projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Yeni Dacia Duster, Bursa'da üretilebilir! Peki fiyatları düşecek mi?

Oyak Renault'nun Dacia Duster'ın yeni neslini Bursa'da üreteceğine dair söylentiler gündeme geldi. İşte gündem olan bu konuyla ilgili son dakika gelişmeleri...

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesi için tarih belli oldu... 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

oyak yalova yeni proje Haberi

oyak yalova yeni proje

Türkiye’nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan OYAK, 300 binin üzerinde üyesi için hizmetlerini en üst standartlara ulaştırma hedefiyle yatırımlarına devam ediyor. Üyelerine ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak yeni projelerini hayata geçirmek üzere yaklaşık 800 milyon TL’lik bir arsa yatırımı gerçekleştiren OYAK, Emlak Konut GYO’dan satın alınan gayrimenkuller üzerindeki kentsel tasarım ve mimari projeye 2018 yılının ilk yarısında başlayacak. 


OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taş, “OYAK’ın kuruluş kanununda da öncelikli olarak yer alan, üyelerimizin ihtiyacı olan konutları üretmek amacıyla bu projelere ağırlık verdik. Önümüzdeki dönemde de bu tür arsa ve konut yatırımlarımız devam edecek” dedi.


Ankara, İzmir ve Yalova’da yaklaşık 550 futbol sahasına eşdeğer 3 milyon 742 bin metrekarelik gayrimenkul yatırımı yapan OYAK, toplamda yaklaşık 15 bin konutluk projeye ek olarak;...