28 / 04 / 2024

oyakın çimento şirketleri birleşti mi

oyakın çimento şirketleri birleşti mi

OYAK, halka açık beş çimento şirketini, OYAK Çimento markası ile tek çatı altında birleştirdi.

1939 yılında çimento ihtiyacı Sümerbank tarafından karşılanmış!

1939 yılında fabrikaların çimento ihtiyacını karşılayamamasından dolayı 1934 yılında çimento imalat ve ihracat işleri Sümerbank'a verilmiş.

1934 yılındaki ilk beton cadde: Reşadiye Caddesi!

Çimento fabrikalarının kurulması ile bazı yolların çimento olarak yapılmasına karar verilmiş. 1934 yılında sadece Reşadiye Caddesi beton olarak yapılmış.

Borsa İstanbul’da tarihi zirvesine yüzde 30’dan uzak olan hisseler! İşte BIST 100’ün o şirketleri 

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor kırmaya devam ederken, bazı hisselerdeki kayıplar da sürüyor. Yatırım Yolcusu X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tarihi zirvelerinin yüzde 30 ve daha uzağında olan şirketleri listeledi. İşte borsa yükselirken, yatırımcısını güldürmeyen o hisseler…

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

Depremzedeler çileden çıktı! Full-paket olarak aldıkları konut sigortaları zararları karşılamıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde araçları ve evleri hasar gören vatandaşların sigorta şirketleri ile başları dertte. Depremzedeler, konut sigortası yaptırdıkları halde şirketlerin çeşitli bahaneler ileri sürerek zararlarını karşılamadığından yakınıyor.

Demir fiyatları bugün düşüşe geçti! Peki bugün çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel fiyat listesi

İnşaat sektörünün en gözde malzemelerinden olan demir, çimento ve beton fiyatları merak edilip araştırılıyor. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. Peki beton ve çimento fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel beton, çimento ve demir fiyat listesi...

Almanya alarm veriyor! 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketi yolda!

Alman hükümeti, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle yaşanan enerji krizi sonrası hane halkını ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı. İşte haberin detayları..

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

İnşaat sektörü şokta: Yarın çimento fiyatlarına zam geliyor! Son dakika güncel çimento ve beton fiyatları...

İnşaat sektörünün temel yapı malzemeleri olan beton ve çimento fiyatlarına yarın zam geliyor. İnşaat sektörü gelen haber ile şoka girerken gelecek olan zam oranı merakla bekleniyor. Peki şu anda beton fiyatları ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel beton ve çimento fiyat listesi...

oyakın çimento şirketleri birleşti mi Haberi

oyakın çimento şirketleri birleşti mi

OYAK, halka açık beş çimento şirketini, yurtiçi ve yurtdışı stratejik planları ve çimento sektöründeki hedefleri doğrultusunda OYAK Çimento markası ile tek çatı altında birleştirdi.

Ekonomist'te yer alan habere göre, Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento; 15 Mayıs itibariyle OYAK Çimento markası altında faaliyetlerine devam edecek.