02 / 05 / 2024

oyakkent cami projesi

oyakkent cami projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temelini attı.

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Oyakkent 3 Silüet projesinin detayları belli oldu. Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Oyakkent 3 Silüet satışta!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

OYAK İnşaat'ın beklenen projesi Oyakkent 3 Silüet yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Sivas Kale Projesi'nde yüzde 30 seviyesine ulaşıldı!

Sivas Belediyesi'nce Gök Medrese ile Ulu Cami'yi birleştirecek Kale Projesi çalışmasında yüzde 30 seviyesine gelindi.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

oyakkent cami projesi Haberi

oyakkent cami projesi

Başakşehir Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temeli gerçekleştirilen bir törenle atıldı. Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dev külliye, kütüphaneden etüt salonlarına kadar birçok eğitim alanıyla Başakşehirli öğrencilere de hizmet verecek. 

Başakşehir Oyakkent Sitesi’nde Oyakkent Camii Kur’an Kursu Eğitim Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan caminin temel atma törenine; Başaşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Kazım Tekin, İlçe Müftüsü Necdet Arman, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Dernek Başkanı Ali Küçükoğlu ve vatandaşlar katılım gösterdi.

“Öğrencilere de faydalı olacak” 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan temel atma töreninde konuşan Dernek Başkanı Ali Küçükoğlu, cami ve külliyenin yapımına maddi-manevi destek veren herkese teşekkürlerini sunarak, “Cami ve külliyemiz, bölgemizde bir ihtiyaçtı. Külliyemiz tamamlandığında Kur’an kursu, eğitim salonu, kütüphane, taziye ve toplantı salonları,...