05 / 05 / 2024

oylat bursa yol genişletme

oylat bursa yol genişletme

Bursa Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor. Çalışmaları inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Müteahhit firma kasım ayından önce Gündüzlü ve Hilmiye köyü arasındaki yolu bitirecek" diye konuştu..

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Bursa Osmangazi’nin 5 yıllık yol haritası belirlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin 2020–2024 Stratejik Planı Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Osmangazi Belediyesi’nin 5 senelik yol haritasını belirleyecek olan stratejik planın ana misyonu, kaynakların en doğru ve en verimli biçimde kullanması oldu.

Bursa'nın raylı sistem hattı 114 kilometreye çıkacak!

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, “Bursa için bir yol haritası belirledik. 20 yılda yapılan 54 kilometrelik raylı sistemi, 114 kilometreye çıkaracağız” diye konuştu.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

oylat bursa yol genişletme Haberi

oylat bursa yol genişletme

Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor. Çalışmaları inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Müteahhit firma kasım ayından önce Gündüzlü ve Hilmiye köyü arasındaki yolu bitirecek. Gündüzlü ve Hilmiye köylülerimize, yolun genişletilmesi konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


SU SORUNU ÇÖZÜLECEK 


Gündüzlü ve Hamamlı köylerinde içme suyu sıkıntısı olduğunu da aktaran Şahin, "Su kaynaklarının üzerinde yaşamalarına rağmen bu mesele devam ediyordu. Kalkınma Bakanlığından Köy-Des projesi ile biraz daha fazla destek alarak, 100 bin lira da İl Özel İdaresi'nden temin edip, 5 köyümüzün içme suyu ve 2 köyümüzün su deposunu yeniden ihale ettik. Şu anda çalışmaların çok iyi ilerlediğini öğrendim. İçme suyu köylerimizin hizmetine sunulacak" diye konuştu. 


Bursa...