19 / 05 / 2024

Oylat Yolu yol çalışmaları

Oylat Yolu yol çalışmaları

Yeni yapılan yolun Hilmiye köyü yakınlarındaki kısmının bir şeridinde çökme yaşanmasıyla, yol tek şeride düştü. Yaklaşık yarım metrelik kısmında kayma meydana gelen yolun, yakın zamanda yapılıp hizmete açılması bekleniyor.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya Yolu yıl sonunda tamamlanacak! 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapımı süren Konya Yolu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şimşek, "Yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak" dedi...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclise taşındı!

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

İBB, Kanal İstanbul güzergahında yol yaptıracak!

İBB, Arnavutköy, Çilingir Yolu - Terkos Yolu arasında yol ihalesine çıkıyor. Aynı bölgede Kanal İstanbul projesinin yapılması planlanıyor.

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi gündeme ilk olarak Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde gelmişti. 50 ili ilgilendiren  yol projesinin 2019'da tamamlanması öngörülüyor. 

Oylat Yolu yol çalışmaları Haberi

Oylat Yolu yol çalışmaları

İnegöl'de kısa bir süre önce yol genişletme ve sıcak asfaltlama çalışmaları tamamlanan Oylat yolunda çökme yaşandı. Yeni yapılan yolun Hilmiye köyü yakınlarındaki kısmının bir şeridinde çökme yaşanmasıyla, yol tek şeride düştü. Yaklaşık yarım metrelik kısmında kayma meydana gelen yolun, yakın zamanda yapılıp hizmete açılması bekleniyor. 2010 yılında Bursa Valiliği tarafından Oylat kaplıcalarının turizm bölgesi olarak ilan edilmesinin ardından, 2012 yılında yol genişletme ve yeniden yapım çalışmalarına başlanıp, kısa bir süre önce tamamlanan Oylat yolunda, önceki gün meydana gelen heyelan nedeniyle sıkıntılar yaşanıyor. 



10 METRELİK ÇÖKME

 Tamamı 15 milyon liraya mal olan yol genişletme çalışmasının Hilmiye köyü mevkiindeki bölümünde meydana gelen heyelan yüzünden kısa bir süre önce sorun yaşandı. Hilmiye köyü girişi mevkiinde 10 metre genişliğindeki yolun bir şeridinde heyelan nedeniyle çökme...