14 / 05 / 2024

Oymak Mudanya fiyat listesi

Oymak Mudanya fiyat listesi

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mevsim Mudanya fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Konutları 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Atış Yapı imzası taşıyan projede toplam 139 daireye yer veriliyor...

Bademli Patika Evleri fiyat!

İki tip 6 bloktan oluşan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Bademli Mahallesi'nde yükseliyor. Bademli Patika Evleri fiyat listesi kapsamında 550 bin TL'den satışa sunuldu.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 168 adet daireden oluşan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesine göre 430 bin TL 'den başlıyor.

Mavi Mudanya fiyat listesi!

Bursa Mavi Mudanya fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0224 241 30 40 olarak belirlendi.

Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat!

Bursa İl'i Nilüfer İl' i Özlüce'de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat listesi kapsamında ofisler 220 bin TL' den başlıyor.

Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Proje 6 katlı bloktan meydana geliyor.. Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi!

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi ile 0224 248 09 09 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin bu yıl ekim ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan meydana geliyor.

Oymak Group Oymak Mudanya projesi!

Oymak Group Oymak Mudanya projesi 80 adet konuttan meydana geliyor. Dairelerin 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin bu yıl yapılması planlanıyor.

Oymak Mudanya Evleri iletişim!

Toplam 80 daireden meydana gelen projede teslimler Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Oymak Mudanya Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0224) 248 09 09 olarak belirlendi.

Oymak Mudanya fiyat listesi Haberi

Oymak Mudanya fiyat listesi

Teslimlerin 2015 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği Oymak Mudanya Bursa'da 80 adet konut bulunuyor. Proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Oymak Mudanya Evleri satılık konut seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1 çatı dubleksleri yer alıyor. Denize cephesi olan proje Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa ediliyor. 


Bursa Oymak Mudanya'da kamelya, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, güneşlenme alanları, otopark, yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Oymak Mudanya Evleri satılık daire fiyatları 2 oda 1 salonlarda 135 bin TL, 2 oda 1 salon deniz manzaralı dairelerde 149 bin TL, bahçe dubleksi dairelerde ise 170 bin TL'den başlıyor.


Ulaşım: Çamlıca Mah. Lefkoşa Cad. Bağlar Soka. No:4/11 Bursa


Oymak Mudanya Bursa satış ofisi 

Tel: (0224) 248 09 09

Web: http://www.oymakgroup.com/

Özge...