22 / 07 / 2024

Oytun Öztümer

Oytun Öztümer

Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Tan Keçecioğlu, Oytun Öztümer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, İnci Sokak'ta kuruldu.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Alemdar Öztürk, Ceyhan Kültür Merkezi'ni yerinde denetledi!

Ceyhan'da 1996 yılında temeli atılan ve henüz tamamlanamayan Ceyhan Kültür Merkezi, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün girişimleri ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in destekleri ile büyük bir hızla tamamlanıyor...

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Türkmen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta kuruldu.

Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Tan Keçecioğlu, Oytun Öztümer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, İnci Sokak'ta kuruldu.

Sümer Holding'in lojmanları ihale ile 25 Nisan'da satılacak!

Sümer Holding'in Ankara Emek'teki lojmanları satışa çıkarıldı.Resmi Gazete'nin bugünkü sayısındaki ilana göre, Sümer Holding'e ait 3 blokta yer alan 80 lojman, 3 kapıcı dairesi ve depo bütün halinde satılacak.

Ömer Faruk Çelik: Vergiler konut sektörünü tehdit ediyor!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Konut sektöründe uygulanan vergiler, sektörü tehdit ediyor. Markalı konut projeleri ortaya sıkıştı. Devlet vergi konusunu gözden geçirmeli” dedi...

Ömer Çelik, Ali Babacan'a değerlendirme raporunu sundu!

Ömer Faruk Çelik, Ali Babacan'a konut sektörü değerlendirme raporunu sundu...

Ömer Çelik: Topçu Kışlası tarihsel mirası yeniden diriltecek!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun Taksim Gezi Parkı'na yapılması planlanan Topçu Kışlası'na onay verdiğini belirten Ömer Çelik, tarihsel mirası yeniden dirilten bir proje olduğunu söyledi...

Ömer Kumova İnşaat Larissa By Kumova 'da 285 bin liraya 3+1!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Larissa By Kumova 3 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2 blok halinde yükselen projede 38 adet konut yer alıyor.

Erdoğan Bayraktar yarın Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde kentsel dönüşüm töreninde olacak.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi kentsel dönüşüm teslimleri Cumartesi!

Kiptaş'ın İstanbul’un yenilenmesi kapsamında Zeytinburnu Sümer Mahallesinde gerçekleştirdiği Dönüşüm Projesinde anahtar teslimleri, Cumartesi günü yapılacak

Oytun Öztümer Haberi

Oytun Öztümer

Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Tan Keçecioğlu, Oytun Öztümer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her tür ve neviden inşa sektörünün gerektirdiği yapı taahhüt montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Alkesan İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, İnci Sokak,...