29 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk, Ceyhan Kültür Merkezi'ni yerinde denetledi!

Alemdar Öztürk, Ceyhan Kültür Merkezi'ni yerinde denetledi!

Ceyhan'da 1996 yılında temeli atılan ve henüz tamamlanamayan Ceyhan Kültür Merkezi, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün girişimleri ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in destekleri ile büyük bir hızla tamamlanıyor...





Ceyhan'da 1996 yılında temeli atılan ve henüz tamamlanamayan Ceyhan Kültür Merkezi, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün girişimleri ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in destekleri ile büyük bir hızla tamamlanıyor. 


Ceyhan'da 1996 yılında temeli atılan ve 17 yıl ödenek yetersizliği nedeniyle bir türlü tamamlanamayan Ceyhan Kültür Merkezi tamamlanıp Ceyhanlıların hizmetine girecek. 


Kültür Merkezi'ndeki çalışmaları inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, merkezin en kısa zamanda tamamlanarak Ceyhanlıların istifadesine sunulacak olmasının sevindirici olduğunu söyledi. 


Göreve geldikleri andan itibaren Ceyhan'ın tüm mahallelerini fotoğrafladıklarını; şimdiye kadar neler yapılmış neler yapılmamış hepsini bilanço halinde çıkardıklarını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, "bu çerçevede Ceyhan'ın acil sorunları olan Kentsel dönüşüm için start verdik. Toki konutları için de görüşmelerimizi sürekli yapıyoruz. Biz, Ceyhan için Ceyhanlılar için varız." dedi. 


Adana İlk Haber 


Geri Dön