18 / 05 / 2024

Öz Akıncı Maden İnşaat

Öz Akıncı Maden İnşaat

Öz Akıncı Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Akıncı tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Sarıyer, Pınar Mahallesi, Hilal Caddesi, Okul Sokak'ta kuruldu.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Dolar paraşütsüz çakıldı! Bozdurmayanlar gidip evdeki komidinin ucuna kafasını vuruyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ekonomi politikaları çerçevesinde bu akşamdan itibaren bir dizi adımlar atılacağını duyurdu. Bu haberin ardından dolar paraşütsüz çakıldı.

Teknosa'da Anneler Günü'ne özel akıllı telefonlar 1999 TL'den başlıyor! Samsung, Xiaomi... 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir kampanya geldi! Teknosa'dan sayısız akıllı telefonu 1999 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa çıkardı! Peki, Teknosa'da Anneler Günü'ne özel akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kadir Erdemir ve Raycha Bozhınov Asenov ortalığında kuruldu. 

Öz Akıncı Maden İnşaat Haberi

Öz Akıncı Maden İnşaat

Öz Akıncı Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Akıncı tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta  Sarıyer, Pınar Mahallesi, Hilal Caddesi, Okul Sokak'ta kuruldu. 


Öz Akıncı Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; b.Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. c.İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. d.İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları,kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm...