03 / 05 / 2024

Öz Aklar Metal İnşaat

Öz Aklar Metal İnşaat

Öz Aklar Metal İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Turan tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Vulsan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vulsan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Yasavul tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Öz Aklar Metal İnşaat Haberi

Öz Aklar Metal İnşaat

Öz Aklar Metal İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Turan tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Öz Aklar Metal İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü demir-çelik ürünleri, saç, çinko, prinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe,platin saç, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alım ve satımı,pazarlamasını yapmak.   2 - Şirket her türlü demir, çelik, paslanmaz çelik, konstrüksiyon, demir doğrama, çelik kapı, ferforje, torna tesviye işleri yaparak bu ürünlerin mamul ve yarı mamullerini imal etmek, alımı, satımı ve pazarlamasını  yapmak.   3 - Her nevi sınai yarı mamul ve mamul, matkap uçları,elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere...