02 / 05 / 2024

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat inşaat şirketi adres

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat inşaat şirketi adres

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Aktaş ve Bayram Adlığ tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

Arya Sertifikasyon Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arya Sertifikasyon Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yusuf Oytun Çilkız ve Demir Süerli ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Demir Country Beylikdüzü teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Country projesinde toplam 1.160 daireye yer veriliyor. Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Aktaş ve Bayram Adlığ tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu

Hızır Demir kimdir?

KC GROUP'un Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Demir kimdir? Hızır Demir, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? İşte Hızır Demir..

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Korkmaz, Avni Yıldız, Ali Demir ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Galipbey Sokak'ta kuruldu.

Demir İnşaat, Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılacak!

Demir İnşaat, 4 gün sürecek fuarda Beylikdüzü'ndeki Demir Romance ve Büyükçekmece'deki Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak.

Yıldızlar Holding, Kocaeli’de sac işleme tesisi kuruyor!

Dünyada ilk 10’da yer alan Yıldız Entegre’ye yurtdışındayeni üretim adresleri oluşturan Yıldız Grubu, demirçeliktede farklı alanlara yatırım için kolları sıvadı. Bukapsamda 500 milyon euroluk yeni yatırım yapacak.

Demir Romance Çarşı'da dükkanlar satışa sunuldu!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı.

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat inşaat şirketi adres Haberi

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat inşaat şirketi adres


Öz Baytaş Demir Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Aktaş ve Bayram Adlığ tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.



Öz Baytaş Demir Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Konusu:

AMAÇ VE KONU: MADDE-3: Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır: a.  Her türlü İnşaat malzemeleri,demir, çelik,bakır,çivi,alüminyum ve mamulleri,tuğla,ateş tuğlası,kiremit,alçı,kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, , seramik,marley, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri,  taş, mermer, yer döşemeleri,boya, PVC boru ve birleştirme parçaları,temiz su ve birleştirme parçaları,izolasyon malzemeleri,duvar kağıdı,boya,banyo ve mutfak aksesuarları,hazır kapı,merpenve bütün elektrik malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı,ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak,kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye...