18 / 05 / 2024

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat iletişim

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat iletişim

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Mehmet Bilgin tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Toplu iş sözleşmesi için Bakan Bilgin’den sürpriz açıklama! Resmen son noktayı koydu!

Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den sürpriz bir açıklama geldi. Bilgin, "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" dedi.

Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

Gündemde sık sık yerini alan toplu iş sözleşmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den açıklama geldi. İşçi maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, detaylar netleşti.

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emekliler müjde! Bakan Bilgin açıkladı! O tarihte kademeli zam yapılacak!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emeklilerin gözü temmuz ayında yapılacak olan zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni düzenleme yapıldığını ve emeklilere o tarihte kademeli zam yapılacağını açıkladı.

Çalışanlara müjdeli haber! Bakan Vedat Bilgin açıkladı! Çalışma saati 6 saat mi olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca çalışanın yüzünü güldürecek açıklamada bulundu. Bakan Bilgin günlük mesai saatlerinin yeniden ele alınması gerektiğini söyleyerek çalışma saatinin 6 saat olmalı dedi. İşte ayrıntılar...

Bakan Vedat Bilgin’den emeklilere temmuz ayında ek düzenleme müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Vatandaşın pazardaki alım gücünü ölçüyoruz. Temmuz’da emekçileri koruyacak bir asgari ücret belirleyip, emekliler için de düzenleme yapacağız” dedi.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Kamu çalışanlarının beklediği haber sonunda geldi! Bakan Bilgin peş peşe açıkladı! 4 defa ikramiye alacaksınız!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde artık sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin binlerce kamu çalışanını mutlu edecek haberi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Oruç ve Hüseyin Apaydın ortaklığında kuruldu.

Geçici işçilere müjde! Bakan Bilgin sonunda beklenen açıklamayı peş peşe yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de geçtiğimiz günlerde geçici işçiler dosyasının hafta içinde TBMM gündemine alınacağını ve probleminin çözüleceğini söylemişti. Bakan Bilgin "Meclis'in kararıyla geçici işçiler sorunu da kapanıyor" dedi.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat iletişim Haberi

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat iletişim

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Mehmet Bilgin tarafından kuruldu.

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her Türlü İnşaat Malzemelerinin Alım Satım Toptan Ve Perakende Ticareti -İnşaat Malzemeleri (Demir, Çelik, Bakır, Çivi, Alüminyum Ve Mamulleri, Tuğla, Ateş Tuğlası, Kiremit, Alçı, Çimento, Fayans, Seramik, Marley Vb.) İmalatı, Alım Satımı, İthalat Ve İhracatını Yapmak. -Çimento,Alçı,Harç,Kireç,Mozaik Vb İnşaat Mazlemelerinin Toptan Ticareti -Motorlu Kara Taşıtlarının Yedek Parçalarının Alım Satımı Ve Toptan Ticareti Pazarlamasını Yapmak - Otomotiv Aksam Ve Parçaları Aksesuarları Akümülatörlerin Alımı Satımı Toptan Ticareti -Oto Alım Satım Yapmak Ve Kiraya Vermek -Her Türlü Kara Ve Deniz Yolunda Mal Ve Hizmetlerin Nakliyelerini Yapmak -Yurt...