30 / 04 / 2024

Öz Er Taahhüt İnşaat

Öz Er Taahhüt İnşaat

Öz Er Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Dündar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Avcılar, Merkez Mahallesi, Şamlı Sokak'ta kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demiröz Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çil tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Birkan Çelik tarafından kuruldu.

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Öz Er Taahhüt İnşaat Haberi

Öz Er Taahhüt İnşaat

Öz Er Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Dündar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Öz Er Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza,                                        pazar işyeri, otel, motel,...