25 / 07 / 2024

Öz Karadeniz Elektronik Telekom İnşaat Kimin

Öz Karadeniz Elektronik Telekom İnşaat Kimin

Öz Karadeniz Elektronik Telekom İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Cumhur Müngür imzasıyla kuruldu.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

1939'da Karadeniz Çatalağzı limanı 12 milyon liraya mal olacakmış!

Karadeniz'de inşa edilmesi planlanan Çatalağzı limanı için 12 milyon lira harcanmış. 1939'da Söz konusu proje için İngiliz Kredisi temin edilmiş...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alacak! Hemen tek tek açıklanan başvuru şartlarına göz atın! 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayımladı. İşte söz konusu ilandaki başvuru şartları...

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dubara İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Perva Yapı Malzemeleri Mermer Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perva Yapı Malzemeleri Mermer Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Evlerin adeta vazgeçilmez elektronik eşyalarından olan torbasız elektrikli süpürge, Profilo’da uygun fiyatla satışa çıktı. Profilo, bu kapsamda, torbasız elektrikli süpürgeye ilişkin teknik detayları ve fiyatı paylaştı.

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Öz Karadeniz Elektronik Telekom İnşaat Kimin Haberi

Öz Karadeniz Elektronik Telekom İnşaat Kimin

Öz Karadeniz Elektronik Telekom İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Cumhur Müngür imzasıyla  kuruldu. 


Öz Karadeniz Elektronik Telekom İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK ELEKTRONİK a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, saı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b.  Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin  alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d.  Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri,...