07 / 07 / 2024

Öz Karamanlar Vinç şenol karaman

Öz Karamanlar Vinç şenol karaman

Öz Karamanlar Vinç Genel Müdürü Şenol Karaman, yeni taşındıkları tesislerinde 5 tondan 80 tona kadar araç parkı ve 20 kişilik kadrolanyla müşterilerine hizmet verdiklerini belirtti...

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Yüksel Çakmak ortaklığında kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İlhan ve Yakup Öztürk tarafından kuruldu.

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

AKM-Kızılay metro inşaatında vinç kazası!

Maltepe'de, Ankara Garı arkasında inşaatı devam eden AKM-Kızılay metrosu gar istasyonu inşaatındaki vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi...

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Asdoğanlar Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdoğanlar Vinç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Kırmızıoğlu tarafından kuruldu.

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tahsin Güleç imzasıyla kuruldu.

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Avrupa Vinç Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Vinç Anonim Şirketi bugün Hüseyin Benli ve Mehmet Coşkun ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Öz Karamanlar Vinç şenol karaman Haberi

Öz Karamanlar Vinç şenol karaman

Faaliyetlerine 1991'de Şenol Vinç olarak başlayan ve 2001'den itibaren mevcut adıyla hizmet veren Öz Karamanlar Vinç, eklemeli ve katlanır platformlara yöneldi. Faaliyetlerinin 3 bin metrekare alana sahip tesislerinde devam ettiğini belirten Öz Karamanlar Vinç Genel Müdürü Şenol Karaman, yeni taşındıkları tesislerinde 5 tondan 80 tona kadar araç parkı ve 20 kişilik kadrolanyla müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi.
Karaman, 2012 yılı itibarıyla ağırlıklı olarak yangın tesisatlarında, boya, elektrik, inşaat sektörlerinde, alışveriş merkezlerinde ve insanların ulaşamadığı yerlerde kullanılan eklemli insansız araçlarla hizmet vermeye başladıklarını aktardı. Eklemli ve katlanır platformlara yönelik geçen yıl toplam 3 milyon euro'luk yatırım yaptıklarını ve yatırımlarının bu yönde devam edeceğini açıklayan Şenol Karaman, "Türkiye'de yeni yeni tanınmaya başlayan bu araçlarda personel kullanma ihtiyacı bulunmadığı için bunlar hem maliyet anlamında...