27 / 04 / 2024

Özak GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporu 2015

Özak GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporu 2015

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Özak GYO'da görev değişikliği!

Özak GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Hilal Yıldız Çelik'in yerine, Turgay Arbak'ın  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.

Özak GYO yaygın ve süreklilik arz eden işlemler raporu!

Özak GYO'nun SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (II-17.1) "Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler" başlıklı 10.maddesi uyarınca 2021 yılına ilişkin hazırlanan raporun sonuç bölümü yayınlandı. 

Özak GYO 2016 kurumsal yönetim ilkelerine uyum raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 2016 kurumsal yönetim ilkelerine uyum raporunu yayınladı.

Özak GYO Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO, Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Özak GYO, tasfiye protokolü imzaladı!

Özak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, EPP ile arasında imzalanan gelir paylaşımlı projenin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını bildirdi.

Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda esas sözleşmesiyle ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket esas sözleşmesini yayınladı.

Özak GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

Özak GYO bilgilendirme politikasını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda bilgilendirme politikasıyla ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket bilgilendirme politikasını yayınladı.

Özak GYO 4,5 milyon euro kredi kullanacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 ay vadeli 4,5 milyon euroluk kredi kullandıklarını açıkladı. Özak GYO krediyi taksit ödemesinde kullanacaklarını belirtti.

Özak GYO şehir otelciliğinde büyüyecek!

İnşaat sektöründe geliştirdiği onlarca proje ile adından söz ettiren Özak GYO, otelcilik alanında da büyüme hedefliyor. Ela Quality Resort ile turizmde faaliyet gösteren Özak GYO şehir otelciliğine girerek bu alanda büyüme planlıyor.

Özak GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporu 2015 Haberi

Özak GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporu 2015

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.


Açıklamalar

Kap 4 Sistemine eklenmesi amacıyla 2015 yılı Kurumsal Yönetim İlkelerine uyum raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için