03 / 05 / 2024

Özak GYOdan 5 otel

Özak GYOdan 5 otel

Özak GYO, İstanbul, İzmir ve Antalya'da ortalama 300 yataklı toplam 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İzmir ve İstanbul'daki projelerde AVM-rezidans da olacak

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO 2021'de 1.5 milyar TL'lik hasılat elde etti!

Özak GYO tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren dönemde 1 milyar 472 milyon 672 bin 713 TL hasılat elde etti.

Özak GYO Beşiktaş arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO 6.2 milyon TL'lik kira ve 6.6 milyon TL'lik satış sözleşmesi imzaladı!

Özak GYO Bulvar 216, 34 Portall Plaza ve İş İstanbul'da 2019 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam 6 milyon 289 bin 308 TL ve 5 bin 520 euro tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı ve Hayat Tepe projesinde ise 6 milyon 644 bin 724 TL +KDV tutarında satış işlemini gerçekleştirdi.

Özak GYO Balmumcu arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ela Quality Resort Hotel'in yıllık sabit kira bedeli 7.5 milyon dolar!

Özak GYO'nun portföyünde yer alan Ela Quality Resort Hotel'in 5 milyon 500 bin USD+KDV olan mevcut yıllık sabit kira bedelinin 7 milyon 500 bin USD+KDV olarak güncellenmesine karar verildi.

Özak GYO'dan Antalya'ya 5 yıldızlı otel projesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), turizmde hedef büyüttü. Bölgeye 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak şirket, projesinin inşaat yapı ruhsatını aldı.

Özak GYO Balmumcu arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsele ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO tarafından 3,5 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı grup imkânları kullanılmak suretiyle ve köprü kredi şeklinde olmak üzere, 3,5 milyon Euro tutarda 240 gün vadeli finansman sağladı...

Büyükyalı'da 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı..

Özak GYO tarafından 5,5 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından grup imkânları kullanılmak suretiyle 5,5 milyon Euro finansman sağlandı...

Özak GYO tarafından 7,5 milyon Euro finansman sağlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 7,5 milyon Euro tutarda ve Euro Libor + yüzde 2 maliyetli, 229 gün vadeli finansman sağlandı.

Özak GYOdan 5 otel Haberi

Özak GYOdan 5 otel

Antalya Belek'te Ela Resort markasıyla 2007'de turizm sektörüne adım atan Özak GYO, 5 yeni otel projesi daha geliştirdi. İki İstanbul, bir İzmir, birer de Didim ve Demre'de yapılacak olan otellerin her biri ortalama 300 yataklı olacak. 


İKİ OTEL 2018'DE AÇILACAK 

Ela Quality Resort Hotel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, İstanbul ve İzmir'de AVM rezidans ve otel projelerini de bünyesinde barındıracak büyük montanlı karma bir karma proje planladıklarını söyledi. Bu iki oteli 2018'de açmayı planladıklarını aktaran Batum, "Henüz yatırım maliyeti belli değil. Projelendirme tamamlandıktan sonra netleşecek" diye konuştu. Her iki ildeki oteller için uluslararası markalarla görüştüklerini belirten Batum, Didim ve Demre'deki otelleri ise Ela markasıyla işleteceklerini ifade etti. 


İÇ PAZAR BÜYÜYECEK 

2015 yılını da değerlendiren Batum, Rusya ve BDT ülkelerindeki krizin de etkisiyle yoğun...