29 / 04 / 2024

özaltın holding antalya spor oteli

özaltın holding antalya spor oteli

Özaltın Holding'in çatısı altında bulunan Gloria, Antalya'da 50 milyon dolarlık spor oteli yapacak

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

O ilimizde 4500 TL’den başlayan kira bedelleriyle işinizin sahibi olabilirsiniz! 31 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

29 adet ticari alanının kiraya verileceğini ve kira bedellerinin 4500 TL’den başlayacağını duyuran Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol San. Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, söz konusu ihaleyi 31 Ocak 2023’te gerçekleştirecek. İşte detaylar…

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye'deki konutlara akın ettiler! 

Türkiye'de 2022'de yabancılara yapılan konut satışı önceki seneye göre yüzde 15,2 artarak rekora ulaştı. 2022 yılında Ruslar Türkiye'de konuta akın ederken, Antalya'da satılan her üç konuttan biri yabancılar tarafından alındı. İşte ayrıntılar...

E-ticaret Devi Alibaba’nın Holding Başkanı Evans açıkladı! “Türk ürünlerini kullanıyoruz!”

Michael Evans, Türkiye’nin konumuyla kendilerine stratejik avantaj sağladığını, hem Avrupa hem de Orta Doğu’ya yakınlığının önemli olduğunu kaydetti.

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 

Antalya Büyükşehir Hal fiyatlarını açıkladı! İşte 21 Mart 2022 hal fiyatları listesi...

Sebze ve meyve fiyatlarının nabzını belirleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi halinin 21 Mart 2022 fiyatları belli oldu. İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

özaltın holding antalya spor oteli Haberi

özaltın holding antalya spor oteli


Yıllık ağırladığı 10 milyon turistle Türkiye'nin turizm başkenti olan Antalya'da yeni bir yatırım başlıyor. Özaltın Holding'in çatısı altında bulunan Gloria oteller zinciri 50 milyon dolarlık Olympic Arena'nın temelini...