15 / 05 / 2024

Ozan Güven mağaza açıyor

Ozan Güven mağaza açıyor

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi işi büyütüyor. Ozan Güven 2. şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı.

Ozan Güven Bodrum'a yerleşti!

Levent'teki villasını kiraya veren oyuncu Ozan Güvem, Bodrum'a yerleşti...

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

MediaMarkt bir günde iki mağaza açtı!

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Ozan Güven evini terk etti!

Sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven, magazin basınından saklanıyor. Ünlü oyuncu, görüntülenmemek için Levent'teki villasına gitmiyor.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

Ozan Güven: Karadağ'dan ev almadım!

Oyuncu Ozan Güven önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi. Güven, 'Karadağ'da ev aldı' haberlerini yalanladı.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Ozan Güven Karadağ'dan ev aldı!

Ozan Güven, Avrupa Birliği’ne girmesi beklenen Karadağ’dan ev satın aldı. Başarılı oyuncu, hem yatırım yapıp hem de Avrupa ülkelerine serbest dolaşım hakkı kazanacak.

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Şok Market günde 3 mağaza açacak!

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

Ozan Güven mağaza açıyor Haberi

Ozan Güven mağaza açıyor

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi işi büyütüyor.


Güven, ikinci şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı ve dekorasyona...