02 / 05 / 2024

Ozan Özdilek biyografi

Ozan Özdilek biyografi

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Abdullah Kiğılı: Özdilek çok başarılı!

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Özdilek 6 bin 500 kişiye istihdam sağladı!

Hüseyin Özdilek 15 noktada 6 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarının altını çizdi. Özdilek "Yalova'da geçmişte aldığımız bir fabrikanın önüne 400 metrekare mağaza açtık. Yolda gelip geçenler sürekli mağazamıza uğrardı. Çok başardı bir yer oldu." dedi.

Ozan Balaban: Yüksek faiz bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri!

Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban, yüksek faizin bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu belirtti. Ozan Balaban,konutların metrekaresinin 5385 dolardan satıldığı Emaar Square projesinde 700 dairenin yüzde 78’inin satıldığını belirtti.

Ozan Balaban: Türkiye gelişmiş ülke ama Afrika ülkesi faizi uygulanıyor!

Emaar Türkiye’nin 2.3 milyar dolarlık Çamlıca’daki Emaar Square projesine Dubai merkezli grubun otel zinciri “The Address” de eklendi. Emaar Bölge CEO’su Ozan Balaban, tüm maliyetlerinin dövizle olduğunu belirtti..

Ozan Bayık kimdir?

Mimar Ozan Bayık kimdir? Mimar Ozan Bayık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ozan Bayık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ozan Bayık...

KFC Antalya Özdilek Park AVM'de açıldı!

KFC, Türkiye'nin dört bir köşesinde tavuk severlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 16 şehirde şubesi bulunan KFC, 30 Ocak Cuma günü Antalya’daki 4. Türkiye’de ise 93. şubesini Özdilek Park'ta hizmete soktu.

Ozan Güven Nişantaşı'nda dükkan kiraladı!

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi de işi büyütüyor. Güven, ikinci şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı ve dekorasyona başladı.

Ozan Güven 2. mağazasını açıyor!

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi işi büyütüyor. Ozan Güven 2. şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı.

Ozan Balaban Dubai'yi anlattı!

Emaar CEO'su Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarından EMAAR'ın pek çok ülkeden sorumlu CEO'su Ozan Balaban, sık sık seyahat ettiği Dubai'yi yazdı. Balaban'ın Dubai rehberine bakmadan bu ülkeye seyahat etmeyin..

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı!

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı. ÖzdilekPark İstanbul, Mucize filminde rol alan çocukları ağırladı. Beyaz Show’un organizatörlüğünde Kars’tan İstanbul’a gelen çocuklar ilk kez dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

Özdilek ve Kırçiçeği Restauranta Mavi Bayrak verildi!

Özdilek AVM bünyesinde yer alan Özdilek Restaurant ve Kırçiçeği Restaurant Mavi Bayrak aldı. Tepebası'nda Mavi Bayrak düzenlenen tören ile iki yeni işletmeye daha teslim edildi.

Bursa Özdilek AVM Nilüfer'e geliyor!

Özdilek Alışveriş Merkezleri Ve Tekstil Sanayi A.Ş. tarafından, Bursa Nilüfer'de kendi arazisi üzerinde Bursa Özdilek AVM projesi hayata geçirecek. Bursa Özdilek AVM'nin 12 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Ozan Özdilek biyografi Haberi

Ozan Özdilek biyografi

Ozan Özdilek kimdir?

2005 yılında ortakları Hasan Sıtkı Gümüşsoy, Erhan Vural, Gökhan Kodalak ile birlikte "Aboutblank" mimarlık ve kentsel tasarım ofisini kurdu. 


2007 yılındaki Yıldız Teknik Üniversitesi mezuniyetinin ardından, birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanmıştır. 


Skopje Architecture Week (Üsküp) İTÜ, ODTÜ, KOÜ, Bilgi Üniversitesi, SALT, Tasarım Atölyesi Kadıköy gibi saygın ulusal ve uluslararası platformlarda seminerler verdi ve jüri üyeliği yaptı. Antalya Mimarlık Bienali'nde (2013) Açık-Kaynak Mimarlık başlığı ile sergi tasarladı. 


Profili ve projeleri Architektur Aktuell, A10 ve Arredamento gibi prestijli ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlandı. 2005 yılı yapımı "Entropi" adındaki deneysel kısa filmin yönetmenliğini üstlendi. Birçok ulusal ve uluslarası festivalden ödül kazanan "Entropi", Altın Portakal ve Berlin Film Festivali başta...