17 / 05 / 2024

Ozan Özen Bina ve tesis yönetimi açıklaması

Ozan Özen Bina ve tesis yönetimi açıklaması

İTU İşletme Mühendisi, İAU Emlak Yönetimi mezunu, İSG Uzmanı, Kat milkiyeti ve Yönetim Mevzuat Danışmanı ve Eğitmeni Bilirkişi Ozan Özen, bina ve tesis yönetiminde sektörün önünü açacak çözümleri açıkladı. Özen, "Bina ve Tesis Yöneticiliği başlığında da yapılacaklar listesi hep artıyor" dedi.

Situs Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Situs Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Özen ve Abdülkadir Göçmen ortaklığında kuruldu.

Bina ve tesis yönetiminde acil yapılması gerekenler!

İTU İşletme Mühendisi, İAU Emlak Yönetimi mezunu, İSG Uzmanı, Kat milkiyeti ve Yönetim Mevzuat Danışmanı ve Eğitmeni Bilirkişi Ozan Özen, bina ve tesis yönetiminde sektörün önünü açacak çözümleri açıkladı. Özen, "Bina ve Tesis Yöneticiliği başlığında da yapılacaklar listesi hep artıyor" dedi.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Özen Yatırım Hizmetleri ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Özen Yatırım Hizmetleri ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Kemal Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ekrem Özen ve Cemal Özen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 12 milyon 332 bin 32 TL'lik sermaye ile kuruldu.

İnşaat sektörüne çeki düzen için ILO 167 harekatı!

Türkiye, madencilikten sonra ölümlü iş kazalarında dünya birincisi olduğu inşaat sektörüne çeki düzen getirmek için harekete geçti. En önemli adım olarak ILO’nun 167 no’lu sözleşmesinin imzalanması var.

Dicle kurudu, yüzen adalar karaya oturdu!

Şırnak’ın Cizre ilçesinden geçen Dicle Nehri, son 100 yılın en düşük seviyesine indi. Kuraklık sebebiyle nehirdeki canlı hayatı tehlikeye girerken, 3 bin yılda oluştuğu tahmin edilen yüzen adalar da susuzluk sonucu karaya oturdu.

Zen Gündoğan'da 1 milyon 190 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Bodrum Gündoğan'da, hayata geçirilen Zen Gündoğan projesi MGS İnşaat imzası taşıyor. Projede tek tip tripleks villalar yer alıyor. Projede yer alan vilların fiyatları 1 milyon 190 bin euro'dan başlangıç gösteriyor.

Yaşar Üniversitesi öğrencilerinden Urla için yüzen şehir projesi!

Urla'nın İzmir'de yüzen şehir mimarisine en uygun yerleşim alanlarından biri olduğunu tespit eden öğrenciler, alanın tsunami, rüzgar gibi risk analizlerini de belirledi ve ortaya 7 farklı farklı yüzen yapı projesi çıktı.

Ankara Ozan Tower iletişim!

Ankara Ozan Tower iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 911 06 00 olarak belirlendi. Ozan Tower projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire daire tiplerinde tasarlandı

Süleyman Sözen kimdir?

Doğuş Holding'in ve Garanti'nin çeşitli iştiraklerinin Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı olarak görev yapan Süleyman Sözen kimdir? Süleyman Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şükrü Sözen, En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi seçildi!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Top Trawel Avards 2014" anketinden başarılı çıkarak "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" seçildi. Sözen, "Hizmetlerimizin, aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi onurlandırıp gururlandırıyor." dedi.

Gürsel Öngören: Riskli yapı tespiti yapan kuruluşlara çeki düzen getirildi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Gürsel Öngören yeniden düzenlenen Uygulama Yönetmeliği ile getirilen değişikliklerle ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Öngören'Riskli yapı tespiti yapan kuruluşlara çeki düzen getirildi' dedi.

Ozan Tower Konutları!

İçinde; 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Ozan Tower Konutları projesinde dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. Projede toplamda 194 konut yer alıyor.

Ozan Özen Bina ve tesis yönetimi açıklaması Haberi

Ozan Özen Bina ve tesis yönetimi açıklaması

İTU İşletme Mühendisi, İAU Emlak Yönetimi mezunu, İSG Uzmanı, Kat milkiyeti ve Yönetim Mevzuat Danışmanı ve Eğitmeni Bilirkişi Ozan Özen, bina ve tesis yönetimini anlattı. 

Capital'de yer alan habere göre; Ozan Özen, bina ve tesis yönetiminde acil olarak yapılması gerekenleri kaleme aldı.

İşte Ozan Özen'in 'Bina ve Tesis Yönetimi için acil yapılması gerekenler' başlıklı yazısı....

2000'li yıllarda Kat Mülkiyeti Kanunu'ndaki değişiklik ile konutlar, apartmanlar, birden çok blok yapı ve yapılardan teşkil siteler, oteller, AVM ve iş merkezleri, plaza ve ofis binaları; home-office ve rezidans yapilari, hastaneler, okullar ve farklı donatıları da içinde barındıran kompleks, karma ve büyük ölçekteki yapılarda hizmet vermeye başladı. Benim de sektöre dahil oluşum 2000 yılına dayanır. Mevzuat hep geriden geldiğinden "meslekte 20 sene!" diyemesem de bu iş kolunda...