18 / 05 / 2024

Ozan Türkü Yılmaz

Ozan Türkü Yılmaz

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Türkü Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da kuruldu.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Türk Telekom'dan iPhone 12 Pro'ya inanılmaz kampanya! 7 bin 532 TL indirim fırsatı! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük Telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom, iPhone 12 Pro'yu kapsayan inanılmaz bir kampanyaya imza attı! Kampanya kapsamında Türk Telekom, iPhone 12 Pro'ya 7 bin 532 TL indirim imkanu sundu! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022

İnşaat ustasından koronavirüs türküsü!

Konya'da inşaat ustası olarak çalışan Cengiz Çelik (52), koronavirüs için bestelediği türküyü bağlaması eşliğinde söyleyip, "Evde kal" mesajı verdi.

Kuveyt Türk yüzde 1,54 faizle konut kredisi veriyor!

Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranlarında indirim uyguladı. Banka konut finansmanları kapsamında yüzde 1.54’den başlayan kar payı oranları sunuyor...

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Kuveyt Türk konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi!

Türkiye’nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk, yüzde 0,98 kâr oranı ve 120 aya varan vade ile 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı sağlayacağını açıkladı.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Konya Türk Yıldızları Parkı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesince inşa edilen, Türkiye'nin havacılık temalı en büyük parkı "Türk Yıldızları Parkı", törenle hizmete açıldı.

İran inşaat sektörü Türk yönetici peşinde!

Ambargonun kalkmasından sonra yeni bir pazar olarak Türk firmalarının ilgisini çeken İran, istihdamda da umut kapısı oldu. Ülkede özellikle üst düzey yönetici Türklere talep var.

Online oda kiralama işinde Paris’in Türk yıldızı!

Hızla 150 milyar dolarlık bir pazar haline gelen, kısa dönem online konut kiralama işine yatırım yapan Türk girişimcinin projesi “Housechill.com” hedef büyüttü. İşte ayrıntılar...

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Kuvant Yılmaz ve Burak Çakır ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Ümraniye Mahallesi, Köse Raif Paşa Sokak'ta kuruldu.

Türk Yıldızları Parkı, Konya’nın en büyük parkı oldu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin havacılık konseptli ilk parkı olan Türk Yıldızları Parkı’nı Ankara Yolu’nda 321 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirdi.

Ozan Türkü Yılmaz Haberi

Ozan Türkü Yılmaz

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Türkü Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Her türlü demir-çelik ürünleri; saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri,      L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.  2- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak.      Her türlü PVC ve PVC den yapılmış yapı ve bağlantı elemanları,kapı kapı parçaları, pencere ve pencere parçaları, hazır mutfak, dolap, parke, çelik kapı. mobilya kapı, boru ve birleştirme  ...