14 / 05 / 2024

Ozan Tüzün kimdir

Ozan Tüzün kimdir

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, yeni bir çağrı yaparak , Adana’nın yönetmelikle imtihanında başarının sırrını “ortak dil oluşturmak” olarak açıkladı.

Kentsel dönüşüm daha iyi bir dünya için olmalı!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, kentsel dönüşümün daha iyi bir dünya için olması gerektiğini söyledi.

Adana ve Mimarlık ‘Danışma Kurulu’nda masaya yatırıldı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube 14. Dönem 1. Danışma Kurulu Adana Seyhan Otelinde toplandı. Danışma Kurulunda Adana’nın kent estetiği ve kentsel dönüşümün yanı sıra mimarlık mesleği ve mimarların sorunları da masaya yatırıldı.

Ozan Tüzün, Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı şeçildi!

Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde 14. Dönem Genel Kurul ve seçimleri sonucu başkanlığa Mimar Ozan V. Tüzün getirildi. Başkan Mimar Ozan Tüzün, Mimarlar Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yaptı.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı. Flaş ödeme açıklaması geldi

Aile Bakanlığı vatandaşlara yönelik ödemesinde kesenin ağzını açtı. Aile Bakanlığı’nın yardım destek miktarlarını arttırarak 5.158 TL ödeme yapacağı aktarıldı.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Bankalar kesenin ağzını açtı! EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi! Başvuran hemen alıyor!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli promosyonları güncellendi. Bankalar kesenin ağzını açtı. EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi. Peki, Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

SGK kesenin ağzını açtı! Tek dilekçe ile 25 bin TL ödenecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu, o kişilere kesenin ağzını açtı. Bir dilekçe ile 25 bin TL para toplu olarak ödenecek. İşte detaylar!

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

ING bank kesenin ağzını açtı. ING Bank müşterileri acil baksın

Bankalardaki kredi hareketliliği devam ediyor. Kesenin ağzını açan son banka ING Bank oldu. Banka tarafından 50 bin TL kredi verilecek. İşte detaylar.

Ozan Tüzün kimdir Haberi

Ozan Tüzün kimdir

Mimarlar Odası Adana Şubesinin bir sürece dikkat çekmek üzere, kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştığını söyleyen Başkan Ozan Tüzün, “Bir sınav olarak adlandırılan süreçte, mevcut imar yönetmeliklerinin yapı sektörü içinde yarattığı haksız rekabet ve kötü yapılaşmaya dikkat çekilmek istenmiş, yerel yönetimler arasındaki olumlu  işbirliğinin bu kaos ortamını çözmek içinde sürdürülmesi talep edilmiştir.  Adana’nın yönetmelikle imtihanında başarının sırrı ‘ortak dil oluşturmaktır’” dedi.


 SORUNLAR AYIKLANMALI

Büyükşehir Belediyesi’nin, tüm kesimlerin katkı ve önerileri doğrultusunda yeni bir yönetmelik hazırlığını saygı ile karşıladıklarını ifade eden Tüzün, “Mimarlar Odası olarak  bu çalışmanın da  içinde oluruz.  Ancak, çok sayıda yönetmelik çalışması gerçekleştirilen kentimizde, Mimarlar Odası,  her zaman aktif olarak yer almış olmasına karşın, son dakikada araya giren bazı eller yönetmeliklere emsal artırıcı eklemeler yapmayı başarmışlardır. 


Güven sarsıcı bu durum karşısında, enerjimizi sektördeki...