05 / 07 / 2024

ozan yücer ebru duman

ozan yücer ebru duman

TK Emlak Yayıncılık bünyesinin eski Editör'ü Ebru Duman Ozan Yücer ile evlendi. Çiftin nikahları bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde saat 12.45'te kıyıldı. Emlakkulisi ailesi olarak genç çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz...

Eski çalışma arkadaşımız Ebru Duman evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com eski editörlerinden Ebru Duman Ozan Yücer ile evleniyor. Çiftin nikahı 14 Eylül 2013 günü saat 12.45'te Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştirilecek...

Emlak Konut GYO'nun Cer İstanbul'daki toplam geliri 206.2 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Cer İstanbul-Cer Loft Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-16 No.lu Protokol ile 105 milyon 968 bin 270 TL olan asgari şirket payı toplam geliri 206 milyon 244 bin 369 TL'ye yükseltildi. 

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Bina ve tesis yönetiminde acil yapılması gerekenler!

İTU İşletme Mühendisi, İAU Emlak Yönetimi mezunu, İSG Uzmanı, Kat milkiyeti ve Yönetim Mevzuat Danışmanı ve Eğitmeni Bilirkişi Ozan Özen, bina ve tesis yönetiminde sektörün önünü açacak çözümleri açıkladı. Özen, "Bina ve Tesis Yöneticiliği başlığında da yapılacaklar listesi hep artıyor" dedi.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Cer İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Elvira İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvira İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Yücer tarafından kuruldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

ozan yücer ebru duman Haberi

ozan yücer ebru duman

Emlakkulisi eski Editör'ü Ebru Duman, Ozan Yücer ile dünya evine girdi. Bugün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde saat 12.45'te nikahlarının kıyıldığı çifte Emlakkulisi ailesi olarak bir ömür mutluluklar...