09 / 09 / 2024

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın Çengelköy'deki boğaz manzaralı evi 165 milyon TL'ye satışa çıktı! 

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın Çengelköy'deki boğaz manzaralı evi 165 milyon TL'ye satışa çıktı! 

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın Bank Asya kredisiyle aldığı Çengelköy'deki boğaz manzaralı 165 milyon TL'ye satışa sunuldu. Ancak ilan kaldırıldı. İşte detaylar...



Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşanma süreçlerinde şiddet iddialarıyla gündeme resmen bomba gibi düşmüştü. İkiliden açıklamalar gelmiş ve Alçı'nın şiddete uğradığı ile ilgili sözleri bir süre gündemdeki yerini korumuştu. Boşanan çift ise son olarak gündeme boğaz manzaralı bahçeli dubleks evin satışı ile geldi. 

Odatvcom'da yer alan habere göre; Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı evli oldukları dönemde Bank Asya'dan kredi çekerek İstanbul Çengelköy'de boğaz manzaralı bahçeli dubleks bir ev satın almıştı. 

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı nın Çengelköy deki boğaz manzaralı evi 165 milyon TL ye satışa çıktı! 

Tartışılan yapı, medya ve sosyal medyada "Bank Asya Yalısı" şeklinde ifade edilmeye başlandı ancak evin bahçeli ve dubleks olduğu belirtiliyor. 

Popüler bir emlak sitesinde satış ilanı verildiği ortaya çıktı. Kütahyalı ve Alçı'nın boşanmasının ardından, İstanbul Çengelköy'de boğaz manzaralı konut satışa sunuldu. 

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı evli oldukları dönemde krediyle aldığı evin fiyatının ise 165 milyon Türk Lirası olduğu görüldü. 

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı nın Çengelköy deki boğaz manzaralı evi 165 milyon TL ye satışa çıktı! 

Bir emlak uzmanı, söz konusu satış ile ilgili Odatv'ye açıklamalarda bulundu ve konutun bu fiyattan satılabilmesinin imkansız olduğuna dikkat çekti. 

Söz konusu yapının proje ve arsa sahibinin Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olduğu bilgisine de yer veren uzman isim, Bank Asya Yalısı'nın ancak 95 milyon Türk Lirası seviyesinde değeri olduğunun, en çok 100 milyon TL'ye satılmasının makul olacağının altını çizdi. 

Diğer taraftan, 19 Ağustos 2024 tarihinde verilen satış ilanı, 8 Eylül 2024 tarihi itibarıyla söz konusu sitede yer almadı. İlanın satış ya da başka bir nedenle kaldırılmış olacağı yorumları gündeme geldi. 

Memur ve emekli zammı için 4'lü hesap ortaya çıktı! Emekli zammında oranlar değişti!

Emeklilere 15 bin TL promosyon ve 3 bin TL ek ödeme müjdesi! Başvuran anında alıyor! İşte ING emekli promosyon...

Konut piyasası 2025'ten umutlu! Ucuz kredili günler geri gelecek!


Geri Dön