19 / 05 / 2024

Özbek Turizm Point Hotel Management

Özbek Turizm Point Hotel Management

1989'dan beri şehir otelciliğine yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özbek Turizm, yabancı turizm devlerinin hakimiyetindeki otel işletmeciliğine soyundu. Gökhan Özbek, "Biz daha cazip imkânlar sunuyoruz" dedi...

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mengü, Emrah Tırak ve Sercihan Şen ortaklığında kuruldu.

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sealife Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de Ishak Karaga ve Ömer Faruk Özbek ortaklığında kuruldu.

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücel Özbek ve Mustafa Kemal Özbek ortaklığında kuruldu.

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Özbek tarafından kuruldu.

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bc Özbek İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özbek ve Sevil Özbek ortaklığında kuruldu.

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Özbek Turizm'den icra açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Özbek Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sarı-kırmızılı takıma haciz gönderdiği şeklindeki haberlere karşın bir açıklama yaparak verilen 10 günlük söze rağmen herhangi bir işlem başlatmadıklarını duyurdu...

Özbek-Türk İş Forumu Taşkent’te gerçekleştirildi!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen Özbek-Türk İş Forumu'na inşaat, sanayi, elektronik, madencilik, enerji, taşımacılık, turizm ve diğer alanlarda faaliyet gösteren 30’a yakın Türk iş adamı katıldı.

Özbek Turizm Point Hotel Management Haberi

Özbek Turizm Point Hotel Management


1989'dan beri şehir otelciliğine yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özbek Turizm, sektördeki etkinliğini artırmak için kolları sıvadı. İstanbul'da Nippon Hotel, Point Hotel Taksim, Point Hotel Barbaros ve 2014'te yine Taksim'de hizmete girecek olan yatırımlarıyla yaklaşık bin kişilik istihdam yaratan grup, son olarak "Point Hotel Management" şirketiyle otel işletmeciliğine adım attı. Şirketin hedefi grubun 25 yıllık tecrübesini kullanarak İstanbul ve Anadolu'daki turizm yatırımlarının işletmecisi olmak. Özbek Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Özbek, artık yerli yatırımcının yabancı zincirlerle çalışmasının zorunluluk olmadığını düşünüyor. Son yıllarda yerli markaların uluslararası işletme standardına ulaştığını söyleyen işadamı, "Bu ülkenin insanları olarak yatırımcılara, ayağı yere basan ve kâr marjı daha yüksek işletme modelleri sunabiliyoruz" diyor. Özbek, işletmeciliğe soyunmalarının nedenini şu sözlerle açıklıyor: "Bizim ana işimiz otelcilik. Bu nedenle...