18 / 05 / 2024

Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatma Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Tuzla, Aydıntepe Mahallesi Alkan Sokak'ta kuruldu

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

Zamsız traktör almak isteyen çiftçiler dikkat! Başak Traktör'de son fırsat! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Başak Taraktör 2023 traktör fiyat listesini güncellemedi. 2022 traktör fiyatları geçerliyken zamlanmadan hemen alın. Zamsız traktör almak isteyen çiftçiler dikkat! Başak Traktör'de son fırsat! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Kayder İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayder İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilber Zıylan tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Bavvazır tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatma Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü prefabrika ve çelik kontrüksiyon inşaat ve meskenler yapmak konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmaksatmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özçakır Kontrüksiyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Aydıntepe Mahallesi Alkan Sokak,...