05 / 05 / 2024

Özcan İpar

Özcan İpar

İstanbul’da 42 katlı gökdelen inşaatına gizlice girerek selfie çeken iki gence açılan davada hâkim “Yasal unsurları itibariyle suç oluşmamıştır” diyerek dosyayı kapattı.

İzmit Körfez Köprüsü viyadüğü 5 Temmuz'da bitecek!

İzmit Körfez Köprüsü Müdürü Özcan Başkazancı, yaptığı açıklamada, güney yaklaşım viyadüğünün Gebze-İzmir Otoyolu'nun önemli parçalarından biri olduğunu, Nisan 2013te imalatına başlanan viyadüğün ana yapısının 5 Temmuz Pazar günü tamamlanacağını söyledi.

İzmit Körfez Köprüsü Eylül'de tamamlanacak!

İzmit Körfez Köprüsü güney yaklaşım viyadüğünün en ağır parçası olan tabliyenin yerleştirilme işlemine başlandı. NÖMAYG Anonim Ortaklığı Proje Müdürü Özcan Başkazancı, projenin Eylül'de bitirileceğini söyledi.

Meral Metal İnşaat Elektrik Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meral Metal İnşaat Elektrik Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İlhami Meral tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Mehmet Özcan: Keşan'da yeni imar planı için çalışılacak!

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan'ın gündeminde bulunan Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi için ayrılan 40 dönümlük alanda yapılacağı söylenen imar çalışması hakkında bilgi verdi.

Par Nak Hafriyat Nakliyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Par Nak Hafriyat Nakliyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Gezici tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

İncili İnşaat Metal Oto Parçaları Petrol Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İncili İnşaat Metal Oto Parçaları Petrol Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup İnci tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yıktığı İl Özel İdaresi eski binası yerine yapılan Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu.Vatandaşlar yapılan düzenlemeden memnun.

Yavuz Özcan Parkı Mayıs sonunda açılıyor!

Yavuz Özcan Parkı Mayıs Ay'ı sonunda açılıyor. Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parkları, vadi içindeki yürüyüş yolları kent merkezine nefes aldıracak proje, Antalya’nın yeni cazibe merkezi olacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ne zaman açılıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda açılıyor.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ay sonunda açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda çevreye hizmette bulunacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı bu ay sonu açılacak!

Antalya Yavuz Özcan Parkı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alandaki proje, toplam 22 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi, Sevim Akyüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ümraniye'de kuruldu.

Mehmet Özcan: Isı yalıtımı dünya dünya için hayati önem taşıyor!

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Canpa'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, ısı yalıtımının, tüm dünya ve insanlık için hayati önemde olduğunu vurguladı.

Özcan İpar Haberi

Özcan İpar

Geçtiğimiz aylarda, İstanbul'da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaatına gizlice girerek 350 metre yükseklikte selfie çeken Pavel Smirnov ile Özcan İpar, fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmıştı.


"İNŞAATIMIZA İZİNSİZ GİRDİLER"

3'üncü köprüden sonra, Mecidiyeköy'deki yapımı devam eden bir gökdelenin 42 katlı inşaatına tırmanan iki genç burada da selfie çekip sosyal medyada yayımladı. Gökdeleni inşa eden şirketin avukatları, şantiyeye gizlice girerek güvenlik tedbiri almadan zirveye kadar tırmanan Pavel Smirnov ve Özcan İpar'ı savcılığa şikâyet etti.


'İHLAL SÖZ KONUSU DEĞİL'

Savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde, İki şüphelinin Torun Center isimli projenin şantiye inşaatına izinsiz girdiklerini, inşaatın 42. katına bir şekilde çıkarak öz çekim yaptıkları ve bu fotoğrafları sosyal medyada yayımladıkları belirtildi. Dilekçede, iki şüphelinin konut veya işyeri dokunulmazlığını ihlal ettiklerini kaydeden şirket avukatları, şüphelilerin cezalandırılmasını istedi....