10 / 05 / 2024

özcan ışıklar çimento fabrikası açıklaması

özcan ışıklar çimento fabrikası açıklaması

Silivri’de tarım arazisi üzerine yapılması planlanan çimento fabrikası hakkında açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur” dedi.

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Çimentoculara büyük darbe! 17 çimento firması için soruşturma başlatıldı!

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, özellikle deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörü için yürüttükleri incelemeler dahilinde 17 çimento firması hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Rekabet Kurumu 9 çimento şirketine soruşturma açtı!

Çimento alanında faaliyette bulunan teşebbüslerin 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini uygulayıp uygulamadıklarının belirlenmesi için resen sürdürülen önaraştırmada Rekabet Kurulu tarafından karar alındı.

Nuh Çimento tüm ticari ve finansal hedeflerine ulaştı!

Nuh Çimento Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Gökhan Bozkurt yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) rağmen ticari hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Çimento fiyatları koronavirüsten nasıl etkilendi?

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık, yaptığı açıklamada, çimento sektörünün en büyük motivasyonunun Türkiye’nin kalkınmasına sağladıkları katkı olduğuna dikkat çekti. Çalbıyık, bu katkıyı Kovid-19 sürecinde de sürdürdüklerini belirtti...

Çimsa'dan yıl bazında yüzde 40 büyüme hedefi!

Çimsa'nın AR-GE merkezi Formülhane, çimento kullanıcılarının ihtiyaçları için global bir çözüm merkezi oldu. AR-GE harcamalarını da artırdıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan, “Yıllar bazında yüzde 35-40 büyüme trendi ile ülke ekonomisi için katma değerli çalışmaları sürdürüyoruz" dedi...

Çimento sektörünün ihracat gelirleri artacak!

2020 yılına kültürel bir dönüşümle girdiklerine dikkat çeken Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, "Çimento sektörünün ihracat gelirini artırmaya devam edeceğiz" dedi...

Türkiye çimento sektörü, dünyada ilk sırada!   

Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, çimento sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özcan, "Türkiye, dünyanın önde gelen çimento üreticileri arasında yer alıyor" dedi...

Çimento sektöründen yeni ekonomik programına onay!

Çimento, Cam ve Seramik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, yeni ekonomik programın, son 2 ayda üst üste atılan hayati adımlardan bir yenisi olarak gördüklerini ve çimento, cam, seramik sektörü olarak reform paketini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Özcan Işıklar: İstanbul'un en büyük sorunu çarpık kentleşme!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Kentsel Dönüşüm Master Planı konulu toplantıya katıldı. Başkan Işıklar İstanbul'un en büyük sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyledi.

özcan ışıklar çimento fabrikası açıklaması Haberi

özcan ışıklar çimento fabrikası açıklaması


Silivri’de tarım arazisi üzerine yapılması planlanan çimento fabrikası hakkında açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu ve tarımın geliştirilmeye çalışıldığı bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur” dedi.

Silivri Küçüksinekli ve Kurfallı Mahalleleri arasında, 97 adet parselden oluşan 1 milyon 222 bin 727 metrekarelik tarım arazisine, çimento fabrikası yapılmasına yönelik bakanlık kararını basın aracılığı ile öğrendiğini dile getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, konu ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu ve tarımın geliştirilmeye çalışıldığı bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur. Bu konunun olumlu bakılacak hiçbir tarafı yok. Bu felaketin bir örneğini yanı başımızda gördük. Çok değerli dört lagün gölünden biri olan Büyükçekmece Gölü, bölgede bulunan çimento fabrikası nedeniyle ne kadar korunabildi? Umarım Silivri...