02 / 05 / 2024

Özcan Işıklar kim

Özcan Işıklar kim

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Özcan Işıklar Silivri projelerini anlattı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar planlarında 4 üniversite için yer ayırdıklarını belirterek, “Silivri’yi üniversite kenti yapmak istiyoruz. Turizm, tarım ve bilişimde örnek bir kent olacağız” dedi

Özcan Işıklar kimdir?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir? Özcan Işıklar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Sarıyer Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir? İşte yanıtı...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Seçimde sandıkları kim koruyacak? Nerelere kamera konulacak? İşte madde madde seçim güvenliği

İçişleri Bakanlığı seçimlerin güven içerisinde yapılması için 81 İl Valiliğine, oy verme günü ve sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak toplam 61 maddelik "Seçim Tedbirleri Genelgesi" gönderdi.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Silivri Danamandıra'da imar barışı konuşuldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve teknik ekibi mahallelerde imar barışı konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Silivri'de arazi rantına geçit yok!

Silivri Belediye Başkanı CHP’li Özcan Işıklar, yerel yönetimi rant dağıtma aracı olarak görmediğini söyleyerek, “Bizim için yerel yönetim, geleceğe dönük projelerle refahı adaletle dağıtan bir yönetim şeklidir. Bu nedenle ranta asla geçit yok” dedi.

Silivri Yeni Mahalle'de tapular dağıtıldı!

Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönümlük yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Özcan Işıklar kim Haberi

Özcan Işıklar kim

İstanbul'da tarım alanları imara açılıyor. Tarım ve hayvancılık her geçen gün biraz daha yok oluyor. Mega projeler tarım alanlarını bitiriyor. Bu gidişe "dur" diyen projelerden biri de Silivri Belediyesi tarafından 250 dönümlük tarım arazisine kurulan Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarımı yaşatmak için Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'ni 6 yıl önce kurdu. Merkezde organik tarım yapılıyor, çiftçiye fidesi, tohumu, arazisi veriliyor. Daha ürün ekilirken bir kısmı da peşin alınıyor. 3. köprü bağlantı yollarının geçtiği Silivri'de merkezi ve tarım alanları arazi mafyası ve mega projelerin tehdidi altında. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı canlandıracak araştırmalar yapıyor. Tarım ürünleri yetiştirerek çiftçisini tarım yapması için teşvik ediyor. Proje her geçen gün büyüyor ancak bugünlerde büyük tehdit altında. Araştırma merkezi bir...