02 / 05 / 2024

Özcan Işıklar projeleri

Özcan Işıklar projeleri

Eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Silivri projelerini açıkladı!

Yeni dönemin ilk yılını değerlendiren bir toplantı düzenleyen Işıklar, öncelikli olarak başlayacak Kültür Sokağı – Tiyatro Binası, Yeraltı Otoparkı- Anıt Park, Tarih Ringi ve Tarım Teknolojileri Parkı, Viyadük Projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Özcan Işıklar Silivri projelerini anlattı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar planlarında 4 üniversite için yer ayırdıklarını belirterek, “Silivri’yi üniversite kenti yapmak istiyoruz. Turizm, tarım ve bilişimde örnek bir kent olacağız” dedi

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Silivri Danamandıra'da imar barışı konuşuldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve teknik ekibi mahallelerde imar barışı konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Silivri'de arazi rantına geçit yok!

Silivri Belediye Başkanı CHP’li Özcan Işıklar, yerel yönetimi rant dağıtma aracı olarak görmediğini söyleyerek, “Bizim için yerel yönetim, geleceğe dönük projelerle refahı adaletle dağıtan bir yönetim şeklidir. Bu nedenle ranta asla geçit yok” dedi.

Silivri Yeni Mahalle'de tapular dağıtıldı!

Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönümlük yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Silivri Fatih Mahallesi'nde imar bilgilendirme toplantısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askı süreci süren 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hakkında Fatih Mahallesi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Özcan Işıklar projeleri Haberi

Özcan Işıklar projeleri


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Güne, Başkan Yardımcıları Ayhan Otlatıcı ve Hasan Solak ile birlikte Silivri Öğrenci Yurdu’na gerçekleştirdiği ziyaret ile başlayan Başkan Işıklar, ardından mahallelerde incelemelerde bulundu.

KAVAKLI MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ

Kavaklı Mahallesi’nde iletişim merkezi olarak kullanılan eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı. Çocuk oyun alanları, fitness aletleri ve dinlenme alanlarının yer alacağı yeni meydan düzenlemesi iki hafta içerisinde tamamlanacak.

KAHVEHANEDE ÇAY MOLASI

Çanta ve Alipaşa Mahallelerinde de incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, bölgelerde yapılması planlanan projelerle ilgili mahalle sakinleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Kahvehaneleri de ziyaret eden Başkan Işıklar, hemşeriyle çay içerek sohbet...