04 / 07 / 2024

özcan plastik üretim tesisi

özcan plastik üretim tesisi

Yüzde 50 iştiraki olduğu Windora markasıyla üretim yapacakları dördüncü üretim tesislerini faaliyete geçirdiklerini belirten Ömer Nazım Özcan, günlük 500 adet üretim kapasitesine sahip tesis yatırımlarına yıl içinde başlayacaklarını aktardı...

Plastik sanayicileri: İhracatı artırmak için katma değerli üretim kredilerle desteklenmelidir!

Pazar daralmasına rağmen plastik sektörünün, makine teknolojisine yatırım yapmaya devam ettiğini belirten PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, “Büyümenin sürdürülebilir olması için ihracat odaklı katma değerli üretim, uygun krediyle desteklenmeli” dedi.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özcan tarafından kuruldu.

Menemen Plastik İhtisas Organize’de sadece iki parsel kaldı!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar devam ediyor. Bölgenin 14 parselinde ise üretim hız kesmeden devam sürüyor. 

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Faysa Plastik'ten inşaat sektörüne farklı üretim!

Faysa Plastik, inşaat sektörün temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni isteklere uygun üretim yapıyor. Yeni ürün tasarımlarının devam ettiğini söyleyen Bilen, müşteri ihtiyaçları ile hareket ettiklerini belirtti.

Berdan Cam, üretim kapasitesini 4 katına çıkardı!

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Pimaş Plastik'ten Gebze tesisi açıklaması!

Pimaş Plastik Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Pimaş Plastik Gebze'deki tesisini kapatıyor!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdi.

Tuzla Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı toplantısı 28 Temmuz'da!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından yapılacak olan Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" için toplantı yapılacak.

Silivri Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi büyüyor!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın en önemli sosyal projelerinden olan, yerel kalkınma modeli Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’nin daha geniş ve kullanışlı bir alanda hizmet vermesi için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

özcan plastik üretim tesisi Haberi

özcan plastik üretim tesisi
Yüzde 50 iştiraki olduğu Windora markasıyla üretim yapacakları dördüncü üretim tesislerini faaliyete geçirdiklerini belirten firma sahibi Ömer Nazım Özcan, günlük 500 adet üretim kapasitesine sahip olacak bir diğer tesis yatırımlarına da yıl içinde başlayacaklarını aktardı PVC, kapı pencere üretimi ve montajı yapan Özcan Plastik, yüzde 50 iştiraki olduğuWindora firmasıyla üretim yapacağı 4'üncü üretim tesisini faaliyete geçirdi. Bunun yanı sıra yine Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına ise yıl içinde başlamayı planlanan firma, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet PVC kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak.
PVC alanındaki yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerinin altım çizen Özcan Plastik sahibi Ömer Nazım Özcan, yüzde 50 iştiraki oldukları Windora markasıyla üretim yapacak 4'üncü üretim tesislerini Konya'da faaliyete geçirdiklerini söyledi. 2...