01 / 05 / 2024

Özcan Turan

Özcan Turan

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi, Özcan Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mustafa Candaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Abat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Özcan Turan, Özgür Kendir, Semih Sandır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi, Özcan Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mustafa Candaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Özcan Tahincioğlu: Konut fiyatlarındaki artış sürecek!

Son iki yılda inşaat maliyetlerinde ciddi bir artış yaşandığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın süreceğini dile getirdi...

Ergün Turan: TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiyesi'ne taşıyacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi. TOKİ Ulusal proje yarışması sonuçlandı.

Ergün Turan: TOKİ geleceğin modern şehirlerini inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamaca "TOKİ, yeni bir hedef ve heyecanla şehirlerimizi geleceğin Türkiye'sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı" dedi.

Özcan Tahincioğlu: Konutta maliyetler yüzde 15 arttı, zam kaçınılmaz!

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioglu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioglu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

Özcan Tahincioğlu: Konutta maliyetler yüzde 15 arttı!

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm zenginlik aracı olarak görülmemeli!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşümün rant alanı olarak algılandığından yakındı ve "İnsanlar 'felaket gelecek bundan nasıl kurtuluruz' diyeceğine 'felaket geliyor nasıl kar ederiz' derdindeler" dedi

Mehmet Ergün Turan: Mahalle konseptli evler üreteceğiz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi. Turan, “2015’e kadar 50 bin sosyal konutu inşallah ihale etmiş olacağız” diye konuştu.

Ergun Turan: 700 projemizde yatay mimariyi hakim kılacağız!

TOKİ, bundan böyle tek tip ve dikey binalar yerine yatay sosyal konut projelerini hayata geçirecek. TOKİ Başkanı Ergun Turan iş dünyasına TOKİ'nin gelecekteki hedeflerini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Hedefimiz sosyal konut üretimini arttırmak!

Toplu Konut idaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından düzenlenen "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde ko

Mehmet Ergun Turan: TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Özcan Turan Haberi

Özcan Turan

Net Mimari Yapı Anonim Şirketi, Özcan Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mustafa Candaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu. 


Net Mimari Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında projeler yapmak, projeleri uygulamak,  bu konularda gerektiğinde yerli ve yabancı firmalarla işbirliği yapmak, ortaklıklar kurmak, yeni kurulacak tüzel kişiliklere ortak olmak, aynı konularda danışmanlık ve müşavirlik hizmeti sunmak,  2.Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj...