Özcanlar Köfte steak house pazarı Haberi
İstanbul'un et restoranı sektörüne Tekirdağ'dan güçlü bir oyuncu geliyor. Özcanlar Köfte, steak house restoranları açmak için yer arıyor.
İstanbul' un en gözde sektörü olan et restorancılığına 1953 yılından beri Tekirdağ'da hizmet veren Özcanlar da giriyor. En son 150 milyon dolara Günaydın Et'in yüzde 70'ini Doğuş Holding'in aldığı bu sektöre büyük yatırım yapmayı planlayan Özcanlar Köfte, Etiler'den Bebek'e, Zeytinburnu'ndan Kadıköy'e kadar her semtte restoranlar açmak için çalışmalara başladı. Halen Şişli ve Beylikdüzü'nde iki restoranı bulunan şirket sayıyı önümüzdeki dönemde 10'a çıkarmayı hedefliyor. 1953 yılından beri Tekirdağ'da hizmet veren Özcanlar Köfte'nin Genel Müdürü Mestan Özcan, o dönemde babası İsmail Özcan'ın çıraklıktan başlayarak kurduğu şirketin bugün 350 personel, 7 restoran, 500 büyükbaş hayvanlık çiftliğe sahip bir kuruluş haline geldiğini söyledi. Aynı zamanda Tekirdağ...