02 / 05 / 2024

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat nerede

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat nerede

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Doğan ve Tarık Dermencioğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Yeni Mahallesi, Plevne Caddesi'nde kuruldu.

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Sarıkaya tarafından kuruldu.

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Karaköse tarafından kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daha Yapı Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Çelik tarafından kuruldu.

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çavdar tarafından kuruldu.

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat nerede Haberi

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat nerede

Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Doğan ve Tarık Dermencioğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta  Pendik, Yeni Mahallesi, Plevne Caddesi'nde kuruldu. 


Özçelik Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...