11 / 05 / 2024

Özçelik Şirketler Grubu Yönetim kurulu

Özçelik Şirketler Grubu Yönetim kurulu

Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Özçelik Ofis Mobilyaları, kuruluşunun 50'nci yılını düzenlediği kokteylle kutladı. Efeler ilçesindeki mağazada yapılan kokteyle Aydın iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek verdi.

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 25'inci yılını kutladı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşti. Gecede grup bünyesinde 15 yıl ve üzerinde çalışanlara Haluk Hasanoğlu tarafından ödül takdim edilirken, yeni logo ve kurumsal film de katılımcılarla paylaşıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Gamze Özçelik: Evimi satmadım!

Gamze Özçelik, ''Afrikalı çocuklar için evini sattı'' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Özçelik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Mehmet Özçelik: Dönüşümün temelinde insan var!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, dönüşümde insanı odağa alan bir yaklaşımın benimsendiğini aktardı.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Yozgat Akdeğmeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 24 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

3 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Özçelik Şirketler Grubu Yönetim kurulu Haberi

Özçelik Şirketler Grubu Yönetim kurulu

Özçelik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özçelik ve eşi İpek Özçelik, davetlilerle yakından ilgilendi.  


"Aile olgusu önemli etken" 


Şirket olarak 50 yılı geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını belirten Özçelik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özçelik, "Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinip müşteri memnuniyetini baz alarak 50 yıldır Aydın ve Türkiye'ye katma değer katıyoruz. Biz Özçelik Şirketler Grubu olarak kocaman bir aileyiz. Bu aile olgusu her geçen gün başarımızın artmasında ve kaliteli hizmet üretmemizde önemli bir etken. Önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.


Yeni...