05 / 05 / 2024

Özçeri Yapı Malzemeleri nerede

Özçeri Yapı Malzemeleri nerede

Özçeri Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özçeri tarafından kuruldu. 

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Açan tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Demirkol tarafından kuruldu.

Falkoz İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

Falkoz İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü’de 1.000.000,00 TL sermaye ile Melike Acar tarafından kuruldu.

Perva Yapı Malzemeleri Mermer Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perva Yapı Malzemeleri Mermer Elektrik Elektronik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hev İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Toprakman tarafından kuruldu.

Özçeri Yapı Malzemeleri nerede Haberi

Özçeri Yapı Malzemeleri nerede

Özçeri Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özçeri tarafından kuruldu. 
 

Özçeri Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmeksuretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek,ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadium, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikelpaslamaz tes levha çubukları, maşonları, döküm potaları rulmanlar, teflonbanların ; ihracat, ithalat, imalat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Özçeri Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Otomotiv Ve Nakliye...