03 / 05 / 2024

Özdemir Bayraktar kimdir

Özdemir Bayraktar kimdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile evlendi.

Öğrenciler için 10 ay burs fırsatı! 3000 TL değerinde olan bu burs programı için başvurular başladı!

Öğrencilerin eğitim hayatlarına devam ederken maddi destek arayışı içerisinde oldukları bu dönemde burs imkânları büyük bir önem taşıyor. "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" kapsamında başlatılan "Sen Geleceksin Burs Programı" bu alanda önemli bir fırsat sunuyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bayraktar Kimdir?

Hüseyin Bayraktar kimdir? Hüseyin Bayraktar’ın mesleği nedir? Hüseyin Bayraktar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Peş peşe açıklandı! Binlerce kişiye 1600 TL verilecek! Başvuru tarihleri ve şartları için hemen bakın!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyada öğrencilere çağrıda bulunarak burs vereceğini açıkladı. Bayraktar paylaşımında "Genç kardeşlerim, 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları Kasım'da bitiyor." İfadelerini kullandı.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Özdemir Bayraktar kimdir Haberi

Özdemir Bayraktar kimdir

Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı, "Arena Mega" isminin Türkçe bir isimle değiştirilmesini talep ettiği ve Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı adını alan gösteri merkezinde gerçekleştirilen törende çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.


Çiftin şahitliklerini ise 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, eski Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve  Arnavutluk Başbakanı Edi Rama yaptı.


Nikahın ardından aile cüzdanını Abdullah Gül takdim etti.


Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan, ardından nikah merasimine geçilen törene, bakanlar, yabancı devletlerin temsilcileri, büyükelçiler, belediye başkanları, sanatçılar ve iş adamlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Törene çelenk, çiçek göndermek isteyen misafirlere, Mehmetçik, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme ve Türk Polis...