06 / 05 / 2024

özdemir çetin kim

özdemir çetin kim

Yapı Kredi Mortgage, Gayrimenkul Öncüleri Buluşması’nda İstanbul Avrupa Yakası’nda proje yürüten müteahhitlerle bir araya geldi.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Atıl ve ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin elden çıkarılması hızlandı!

RE/MAX Türkiye Kurumsal Gayrimenkul Direktörü Özdemir Çetin, kurumların sahip oldukları atıl ya da ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin değerlendirilmesi için son dönemde birçok başvuru aldıklarını ifade etti.

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

Nihat Özdemir'den Çetin Barajı açıklaması!

Limak, Norveçli Statkraft firmasının "Çetin Barajı'nı biz yapmayacağız, size satalım" teklifi üzerine masaya oturdu. "Önümüzdeki günlerde işi bitirebiliriz" ifadelerini kullanan Özdemir, "600-700 milyon dolarlık bir yatırım olacak" dedi.

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Adana Belediye Evleri'nin maketleri hazır!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri sakinlerine "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşüm projesi olacak" diye Halk Günü'nde müjde verdi. Çetin, "Kim, nerede oturacak daha şimdiden belli, gelin maketi görün" diye halka seslendi.

Gökhan Özdemir kimdir?

Delta Mühendislik, Kabataş Mimarlık, Entegre Elektronik firmalarını bünyesinde barındıran Akfa Holding'in Finans Müdürü Gökhan Özdemir kimdir? İşte Akfa Holding'in Finans Müdürü Gökhan Özdemir' in biyografisi..

Yeni Özdemir İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Özdemir İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Yunis Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2013 tarihinde Avcılar, Gümüşpala Mahallesi, Gündüzler Plaza'da kuruldu

Mudurnu'da iki katlı ev tamamen yandı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev tamamen yandı. Dereçetinören köyünde Kemali Özdemir'e ait iki katlı ahşap evin alt katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Kim Kardashian ve Kanye West evine 2014 yazında taşınacak!

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 11 milyon dolarlık rüya malikanesi tamamlanmak üzere. İkili, Kaliforniya'nın Bel Air bölgesinde 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş rüya evine 2014 yazında taşınmayı planlıyor.

Tellaliye bedelini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanununa göre belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı için ödenmesi gereken tellaliye bedelini kim öder?

Nihat Özdemir: TAV Fransızların ortaklık yaparım!

Hintli grubun hisselerini satışa çıkınca TAV, Limak’ın ortak olduğu Sabiha Gökçen’e talip oldu. Gözlerin çevrildiği Nihat Özdemir, “TAV bir Türk şirketi değil. Gözden kaçırılıyor. Çoğunluğu Fransızlarda. Ben herkesle ortaklık, işbirliği yaparım” dedi....

özdemir çetin kim Haberi

özdemir çetin kim

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yapı Kredi Konut ve İşyeri Finansmanı Direktörü Özdemir Çetin, Yapı Kredi olarak arsa alımından inşaat finansmanına, alıcıların konut kredisi ihtiyaçlarına kadar geniş bir aralıkta farklı finansman imkanları sunduklarını belirttti. Türkiye’de konut finansmanı gündemine de değinerek İstanbul ve Türkiye’deki konut fiyat artışları ve konut satış adetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çetin “2013 yılına göre 2014’te 8.191 adet daha fazla konut satılarak 1.165.381 adet konut satış sonucunda el değiştirdi.


Geçen yıl 541.554 adet konut ilk defa satılırken, 2.el konut satışlarında ise 623.827 adet konut el değiştirdi.Ayrıca 2014 yılı satışlarının yüzde 33.4’ü banka kredisi olarak gerçekleşti” dedi. Yapı Kredi Vergi Yönetimi ve Mali Koordinasyon Direktörü Talip Boz ise gayrimenkul işlem ve gelirlerinde Vergi İdaresi’nin denetim ve hassasiyetinin son zamanlarda...