03 / 05 / 2024

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi

Özdemir Grup imzası ile yükselen projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ck Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir tarafından kuruldu.

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Cemal Özdemir tarafından kuruldu.

Akasya Port satışta! Yeni Proje!

Özdemir Beton ve Seneger Petrol ortaklığı ile Kurtköy'de hayata geçirilen Akasya Port projesinde daire satışları başladı. Projede konut fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Reşid Özdemir tarafından kuruldu. 

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Akasya Port Kurtköy'de inşaat başlıyor!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat'ın Pendik'e bağlı Kurtköy'de planladığı Akasya Port projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Akasya Port fiyat listesi!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığında Pendik'te yükselen Akasya Port projesi için ön talep toplanıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Akasya Port fiyat listesi...

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özdemir tarafından kuruldu.

Grup Özdemirler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Özdemirler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Raif Özdemir tarafından kuruldu.

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur Gayrimenkul Grup Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Servet Cont, Sertaç Özdemir ve Müslüm Çeçen ortaklığında 10 bin 500 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Elmalı'nın grup yolları asfaltlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Elmalı'da daha önce stabilize olan Özdemir, Karaköy, Gölova grup yolunu asfaltla buluşturdu.

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi Haberi

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi

Daire fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösterdiği projede kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabiliyor. Proje toplam 184 adet daireden meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi içerisinde fitness salonu, eğlenceli parkı, geniş bahçe, mağazalar ve havuz gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Havalimanı, Havaray, E5, liman, TEM ve marinaya yakın mesafede bulunan proje lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Özdemir Grup imzası ile yükselen projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler şeklinde dizayn edildi.


Özdemir Grup Port Life Tuzla projesinde dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek.


Telefon: 444 56 90...