04 / 05 / 2024

Özdemir Turgut kim

Özdemir Turgut kim

Haymana B Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nun kapatılmasının ardından, yeni cezaevinin yapımı için çalışmalara başlandı. Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut cezaevi için açıklama yaptı.

Özdemir Turgut kimdir?

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Turgut, ne zamandır belediye başkanı? İşte Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un biyografisi...

Ankara Haymana'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Ankara Haymana Belediye Başkanı ve adayı Özdemir Turgut, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı projeleri anlattı. Turgut, Haymana millet bahçesi yapacaklarını söyledi.

Batman Turgut Özal Bulvarı’na 2 yeni üst geçit!

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

Ankara-Haymana karayolu Temmuz ayında açılacak!

Çalışmaları devam eden Ankara-Haymana karayolundaki enerji nakil hatlarının kaldırılması konusu çözüme kavuştu. Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan ve Belediye Başkanı Özdemir Turgut, konuyla ilgili Karayolları 4. Bölge Müdürü Öner Özgür'ü ziyaret etti.

Ankara Haymana'da yeni cezaevi için çalışmalar başladı!

Haymana B Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nun kapatılmasının ardından, yeni cezaevinin yapımı için çalışmalara başlandı. Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut cezaevi için açıklama yaptı.

Ankara Haymana arası yol ne zaman tamamlanacak?

Haymana AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Murat Alparslan, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştükten sonra Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'u makamında ziyaret etti.

Özdemir Turgut: Haymana'nın hedefi 1 milyon turist!

Mineral açısından zengin olan ve birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen Haymana'nın termal suyuna ilgi her geçen yıl artarken, ilçeye gelen turistlerin ağırlanması ve ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar devam ediyor.

Özdemir Turgut kimdir?

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Turgut, ne zamandır belediye başkanı? İşte Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un biyografisi...

Cansel Turgut Yazıcı: 2013'te büyüyen konut sektörü 2014'te olgunlaşma dönemini yaşayacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı'nın değerlendirmesine göre 2013 yılında geçen yıla kıyasla daha iyi performans gösteren konut sektörü, yeni düzenlemeler neticesinde 2014'te yeni bir dengeye oturacak...

Kim Kardashian ve Kanye West evine 2014 yazında taşınacak!

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 11 milyon dolarlık rüya malikanesi tamamlanmak üzere. İkili, Kaliforniya'nın Bel Air bölgesinde 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş rüya evine 2014 yazında taşınmayı planlıyor.

Turgut Altınok kimdir?

37 yıl süreyle Keçiören’de oturan Turgut Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığı için yarın BBP'den adaylığını açıklayacak. Peki Turgut Altınok kimdir? Altınok, ne zaman Keçiören'de başkanlık yapmıştı?

Tellaliye bedelini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanununa göre belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı için ödenmesi gereken tellaliye bedelini kim öder?

Nihat Özdemir: TAV Fransızların ortaklık yaparım!

Hintli grubun hisselerini satışa çıkınca TAV, Limak’ın ortak olduğu Sabiha Gökçen’e talip oldu. Gözlerin çevrildiği Nihat Özdemir, “TAV bir Türk şirketi değil. Gözden kaçırılıyor. Çoğunluğu Fransızlarda. Ben herkesle ortaklık, işbirliği yaparım” dedi....

Burhan Özdemir: Kentsel dönüşüm cumhuriyet tarihinin en önemli projesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, kentsel dönüşümün cumhuriyet tarihinin en önemli sosyal projesi olduğunu söyledi...

Özdemir Turgut kim Haberi

Özdemir Turgut kim

Haymana B Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nun kapatılmasının ardından, yeni cezaevinin yapımı için çalışmalara başlandı. Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, "Yer belirleme konusunda mutabakata varacağız. Kişisel görüşümü sorarsanız cezaevinin Haymana'da olması Haymanamızın ekonomisi ve kalkınması açısından son derece önem ifade etmektedir. Tabii gönlümüzden geçen huzur ve barış olsa da cezaevleri hiç olmasa dileğidir" dedi. 2013 yılında, 7 koğuş ve 2 disiplin hücresi bulunan 54 kişi kapasiteli ve içinde 36 tutuklu bulunan Haymana B tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı tarafından resmen kapanmıştı. Haymana Cezaevinin bakım ve onarımının nerede ise imkansız olması, içindeki mahkumların zor şartlar altında tutuklu bulunması, çatısının akması, alt yapısının çalışmaması, farelerin cezaevi içinde cirit atması bu kurumun kapatılmasına sebep olarak gösterildi. Haymana Cezaevi, 1952...