02 / 05 / 2024

Özderici Gayrimenkul genel kurul

Özderici Gayrimenkul genel kurul

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Özderici Gayrimenkul 3 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul 3 Nisan' da genel kurul toplantısı yapacak...

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul genel kurul sonuçları tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 14 Mayıs 2020'de yapılan olağan genel kurul toplantısının sonuçları tescillendi...

Özderici GYO genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Özderici GYO'nun 27 Mart 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Özderici GYO'nun Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının 27 Mart 2020 tarihinde saat 8:30'da Levent'te bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi...

Fatih Ergincan, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörlerinde 40 yıldır faaliyet gösteren Aydın Holding’in bir kuruluşu olan TGM Trend Gayrimenkul'un yeni genel müdürü Fatih Ergincan oldu...

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaeldin Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaaeldin Shaaban tarafından kuruldu.

Orhan Aksüt, Özderici GYO Genel Müdürü oldu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu toplantısında, Orhan Aksüt'ün Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi...

Özderici GYO 2018 olağan genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları bugün tescil edildi...

Özderici GYO 2018 olağan genel kurul toplantı sonucu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 olağan genel kurul toplantı sonucunu KAP'ta yayınladı...

Özderici Gayrimenkul genel kurul Haberi

Özderici Gayrimenkul genel kurul

Özderici Gayrimenkul genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.


Alınan Kararlar


1)Divan Başkanlığı'na Orhan Aksüt, Katipliğe Sebahattin Durmuş, Oy Toplayıcılığına Bülent Çelikol oy birliği ile seçildiler. Toplantı Tutanağının Başkanlık Divanı tarafından imzalanması oy birliği ile kabul edildi. 

2) Yönetim Kurulu Özet Faaliyet Raporu ve Denetçiler Raporu okundu. 2013 yılı Bilanço ve Kar Zarar Hesapları tetkik ve müzakere edilerek ittifakla kabul ve tasdik edildi.

3) Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçiler 2013 yılı faaliyetlerinden dolayı ittifakla ibra edildiler. Yönetim Kurulu üyeleri ibrada oy kullanmadılar.

Yönetim Kurulu üyeliklerine, 1 yıl için Ali Uğur Özderici , Ahmet Özderici ,Meral Özderici , bağımsız üye olarak 1 yıl için, Gamze Aksüt , Bahadır Kayan , Genel Müdürlüğe 1 yıl için Ahmet Özderici; denetçiliğe 1 yıl için Seher Ertem Taftalı ,...