02 / 05 / 2024

Özderici Gayrimenkul genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.



Özderici Gayrimenkul genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.


Alınan Kararlar


1)Divan Başkanlığı'na Orhan Aksüt, Katipliğe Sebahattin Durmuş, Oy Toplayıcılığına Bülent Çelikol oy birliği ile seçildiler. Toplantı Tutanağının Başkanlık Divanı tarafından imzalanması oy birliği ile kabul edildi. 

2) Yönetim Kurulu Özet Faaliyet Raporu ve Denetçiler Raporu okundu. 2013 yılı Bilanço ve Kar Zarar Hesapları tetkik ve müzakere edilerek ittifakla kabul ve tasdik edildi.

3) Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçiler 2013 yılı faaliyetlerinden dolayı ittifakla ibra edildiler. Yönetim Kurulu üyeleri ibrada oy kullanmadılar.

Yönetim Kurulu üyeliklerine, 1 yıl için Ali Uğur Özderici , Ahmet Özderici ,Meral Özderici , bağımsız üye olarak 1 yıl için, Gamze Aksüt , Bahadır Kayan , Genel Müdürlüğe 1 yıl için Ahmet Özderici; denetçiliğe 1 yıl için Seher Ertem Taftalı , seçilmelerine ittifakla karar verildi.

Yönetim kurulu üyelerinin her birine aylık net 3.750-TL huzur hakkı ödenmesine, ittifakla karar verildi.

4) 2013 yılı yasal kayıtlarda VUK'a göre hazırlanmış mali tablolara istinaden 8.176.587 TL Kar Sermaye Piyasası Kurulu'na verilen, Kurul'un Seri:XI, No:29 sayılı Tebliği esaslarına göre düzenlenen mali tablolarda ise, 11.034.112 TL kar çıkmış olup Şirketimiz geçmiş yıl zararımız bulunması sebebiyle karın geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmesine, kalan kısmının diğer Yasal Yedekler hesabına aktarılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 

Sermaye Piyasasi Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, şirket'in Kar Dağıtım Politikası, hakkında bilgi verildi

5) Denetim Sorumlu Komitenin önerisi doğrultusunda bağımsız dış denetim firması olarak 1 yıl süre ile Anıl Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş.'den hizmet alınması hususunda, ittifakla karar verildi.

6) Şirket Yönetim Kurulu Üyelerinin T.T.K.'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı işlem ve işlerin yapılması hususunda yetkili kılınmalarına ittifakla karar verildi.

7) 2013 yılında yardım ve bağış yapılmamıştır.

8) Dilek ve temenniler faslında söz alan olmadığından ve gündemde görüşülecek başka madde olmadığından toplantı, pan başkanı tarafından sona erdirildi. 03/04/2014


Geri Dön