01 / 05 / 2024

İdealist GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İdealist GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yappılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı...



2013 yılı olağan genel kurul toplantısı yapılmış olup , toplantı tutanağı ve hazirun cetvelleri ekte sunulmuştur.


Alınan kararlar şöyle;




MADDE 1 : Toplantı başkanlığı için İbrahim Ekşi, oy toplama memurluğu için İmdat Ekşi, tutanak yazmanı için İsmail Hakkı Ekşi aday gösterildi ve ittifakla seçilmelerine karar verildi. Toplantı tutanağının imzalanması için pan heyetine yetki verilmesine ittifakla karar verildi.

MADDE 2 : 2013 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu, Denetçi raporu ve bağımsız dış denetim kuruluşu Kapital Karden Bağımsız Denetim Ve YMM A.Ş.'nin denetim raporları okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda, ittifakla kabul edildi.

MADDE 3 : 2013 yılı Bilançosu ve Gelir Tablosu kamuya duyurulduğu şekilde okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda 2013 Yılı Bilanço ve Gelir Tablosu oybirliği ile kabul edildi. 

MADDE 4 : Yönetim kurulu ve denetçiler ibrasına geçildi ve yapılan oylamada 6.000.000 kabul oyuna karşılık 1 red oyu alarak ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi. Yönetim Kurulu kendi ibralarında oy kullanmadı.

MADDE 5: Şirketin 2013 yılı faaliyetlerinden VUK ve SPK mevzuatına göre herhangi bir kar elde etmemesi nedeniyle hissedarlara temettü dağıtılmamasına ilişkin husus müzakere edildi. 2013 yılı mali zararın geçmiş yıl zararları hesabında bırakılması ve zarar dolayısıyla temettü dağıtımı yapılmaması oy birliği ile kabul edildi.

MADDE 6 : Şirketimiz adına Denetim Komitesi tarafından teklif edilen ve Yönetim Kurulu tarafından karar alınan, SPK mevzuatınca hazırlanacak olan 01.01.2014 - 31.12.2014 dönemine ait finansal tablolar ile ilgili bağımsız denetim kuruluşu olarak ve TTK. kapsamında şirket denetçisi olarak Yeditepe Bağımsız Denetim A.Ş.'nin atanması genel kurul olayına sunuldu ve uygunluğu oy birliği ile kabul edildi.

MADDE 7 : Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin uygulanması çerçevesinde şirketin 'ücret politikası' gözden geçirildi. Şirket ücret politikası kapsamında 2013 yılı hesap döneminde Yönetim Kurulu Üyelerine 500 TL, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine 300 TL ücret ödendiği müzakere edildi ve aynı ücretin 2014 yılı hesap dönemi için de ödenmesi hususu oylandı, oy birliği ile kabul edildi.

MADDE 8 : Dilekler bölümünde ortaklar dinlendi, gündemde görüşülecek başkaca konu kalmadığından başarılı bir yıl geçirilmesi temennisi ile toplantıya Bakanlık temsilcisi tarafından son verildi.



tıklayın


Geri Dön