02 / 05 / 2024

Kiler GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Kiler GYO genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.



Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;



2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi ekte sunulmuştur.


Alınan Kararlar



2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 19/06/2014 tarihinde 14:00'da Namık Kemal Mahallesi Kiler Cad. No:96 Kat:3 Esenyurt/İSTANBUL adresinde Bakanlık Temsilcisi Dilek Diren gözetiminde yapılmıştır.

Toplantıda Alınan Kararlar;

-2013 yılı Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu ve Bağımsız Denetim Raporu ile yasal kayıtlara göre hazırlanmış bilanço ve gelir tablosu müzakere edildi ve oylamaya sunuldu, oybirliği ile kabul edildi.

-2013 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerinin ayrı ayrı ibra edildi, oybirliği ile kabul edildi.

-Esas sözleşmenin 6, 7, 8, 9, 12, 13, 17, 20, 22, 36. maddelerinin değiştirilmesi ve 35. maddenin eklenmesi Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı 16/05/2014 tarih 12233903-325.99-381 sayı ile ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğünün 30/05/2014 tarih 67300147/431.02 sayı ile onayladığı şekliyle tadili oylamaya sunuldu, oybirliği ile kabul edildi.

-Sermaye Piyasası Kurulu'nun ll-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği kapsamında "İlişkili Taraflarla" 2013 yılı hesap dönemi içerisinde yapılan işlemler hakkında bilgi verildi.

-Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin 12.maddesi kapsamında, şirketin üçüncü kişiler lehine verilen rehin, teminat ve ipotekler hususunda bilgi verildi.

-Kiler Holding A.Ş. tarafından 8 Şubat 2011 tarihinde Şirket lehine İstanbul Sapphire Binası'ndaki Seyir Terasının ileride elde edilmesi beklenen gelirlerine ilişkin garanti taahhütnamesi ve gelişmeleri hakkında bilgi verildi.

-Ankara Dışkapı Mağazası Kiralama hususunda bilgi verildi.

-Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Hakkında Tebliğ esaslarına uygun olarak Yönetim Kurulu tarafından seçilen Bağımsız Denetim Şirketi "Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş." ve ll-48.1a sayılı " Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ"i uyarınca; Şirket portföyünde bulunan her bir varlık için Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş., 2014 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş.'nin Portföy Değerleme Şirketi seçimi ile ilgili olarak Yönetim Kurulu önerisi oylamaya sunuldu, oyçokluğu ile kabul edildi.

-Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Düzenlemeleri uyarınca Şirketin yenilenen "Kar Dağıtım Politikası" ve "Bilgilendirme Politikası" görüşülüp oylamaya sunuldu, oyçokluğu ile kabul edildi. 

-Şirketin "Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu" Genel Kurulun bilgisine sunuldu.

-Şirketimiz yasal kayıtlarında bulunan 1.835.740,23 TL tutarındaki net dönem karının geçmiş yıllar karlarına transfer edilmesi hususu, TFRS'na uygun olarak hazırlanan finansal tablolarda bulunan 11.242.124 TL net dönem zararının geçmiş yıllar karlarından mahsup edilmesi hususu, Şirketimizin büyüme ve yatırım politikaları doğrultusunda 2013 yılında yasal kayıtlarda gerçekleşen dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Geçmiş Yıllar Karlarına aktarılması hususu Genel Kurulun onayına sunuldu, oybirliği ile kabul edildi.

-Şirket Yönetim Kurulu 22.04.2014 tarihli toplantısında alınan kararla birlikte Yönetim Kurulu Üyeliğine T.C. uyruklu, Sami Çoban seçilmesi hususu oylamaya sunuldu, oyçokluğu ile kabul edildi.

-Yönetim Kurulu Üyelerinin her birine aylık net 1.750,00 TL huzur hakkı ödenmesi oylamaya sunuldu, oybirliği ile kabul edildi.

-Şirket Yönetim Kurulu Üyelerinin Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Düzenlemeleri ile Türk Ticaret Kanunu'nun 395. Ve 396. Maddeleri kapsamına giren faaliyetlerine izin verilmesi hususu oylamaya sunuldu, oybirliği ile kabul edildi.

-Şirketimiz tarafından 2013 yılı içerisinde yapılan her hangi bir bağış bulunmadığı hakkında bilgi verildi. 2014 yılı için yapılacak bağışların üst sınırının yıllık cironun %1'i olarak tespiti hakkında verilen önerge oylamaya sunuldu, oyçokluğu ile kabul edildi.



Geri Dön