03 / 05 / 2024

Özderici Gayrimenkul ulaşım

Özderici Gayrimenkul ulaşım

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim ilkelerinin belirlenmesi için komiteleri oluşturdu.

Özderici Gayrimenkul genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Özderici Gayrimenkul 3 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul 3 Nisan' da genel kurul toplantısı yapacak...

Özderici Gayrimenkul yatırımcı ilişkileri bölümü oluşturdu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü oluşturdu...

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Orhan Aksüt, Özderici GYO Genel Müdürü oldu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu toplantısında, Orhan Aksüt'ün Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi...

Özderici GYO satım işlemlerinin toplamı 22.5 milyon TL!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı içerisinde kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan satım işlemlerinden 22 milyon 579 bin 42 TL gelir elde etti. 

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Özderici Gayrimenkul ulaşım Haberi

Özderici Gayrimenkul ulaşım

Özderici Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 22.04.2014 tarih ve 109  no'lu kararında;


Sermaye Piyasası Kurulu, Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğleri uyarınca; 


Şirketimiz bünyesinde Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulmasına,


1.Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bahadır Kayan'ın Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gamze Aksüt'ün ve Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi Sebahattin Durmuş'un Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak seçilmelerine,

Aday gösterme Komitesi ve Ücret Komitesinin görevlerinin Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından yerine getirilmesine,


2.Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı'na Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gamze Aksüt'ün, Denetimden Sorumlu Komite Üyeliği'ne Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bahadır Kayan'ın  seçilmelerine, Oybirliği ile karar verilmiştir.


3. Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı'na Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın...