16 / 05 / 2024

özdilek avm 32 yaşında

özdilek avm 32 yaşında

Bursa Yalova Yolu Özdilek AVM kuruluşunun 32. yılını kutluyor. Çeşitli etkinlikler ve büyük indirimlerle kutlanan yıldönümünde 5000 kişilik pasta hazırlanarak müşterilerine ikram edildi.

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Söğütlüçeşme'de yapılacak 'AVM Gar' projesinin maliyeti 193 milyon 794 bin TL!

TCDD’nin İstanbul’daki Söğütlüçeşme’ye yaptıracağı “AVM Gar”ın projesi ortaya çıktı. AVM, 25 yıl boyunca inşaatı yapan şirket tarafından işletilecek ve şirket, açılış öncesi aylık sadece 32 bin TL, sonrasında da 161 bin TL kira ödeyecek...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

TL'ye geçiş AVM'leri zorluyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Müdürü Erdem Akyol, “Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair 12.09.2018 tarihli ve 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı”nın AVM yatırımcıları ve AVM kiracıları üzerindeki etkisini değerlendirildi.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

'Mudanya Özdilek AVM'nin yapı kayıt belgesi hukuksuz' iddiası!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Capitol AVM'den kira indirimi!

Capitol AVM'de kiralarda yüzde 32’ye, kira artışlarında uygulanacak olan enflasyon oranlarında da yüzde 50’ye varan indirim yansıtıldı...

Bursa'da 2700 yıllık antik kent üzerinde AVM çalışması!

Bursa'ya bağlı Mudanya'da 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi'nden Yapı Kullanma Ruhsatı alan Özdilek Holding, çalışmalara başladı. 

AVM'ler esnafı bitiriyor!

Türkiye’de serbest meslek sahibi ve kendi hesabına çalışanların toplam istihdam içindeki payı 32,7'ye geriledi. TESK Genel Başkanı Palandöken, "AVM’ler, terzi esnafını, berber, kuaför esnafını bitiriyor" dedi...

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

özdilek avm 32 yaşında Haberi

özdilek avm 32 yaşında

Bursa Yalova Yolu Özdilek AVM kuruluşunun 32. yılını çeşitli etkinlikler ve büyük indirimlerle kutladı. Kuruluşunun 32. yılını büyük bir coşkuyla kutlayan Özdilek AVM, 5000 kişilik pasta hazırlayarak müşterilerine ikram etti. Özdilek, 12.000 m2 kapalı alanda mağaza, market ve kafe-restoran, kuru temizleme, erkek kuaförü, çocuklar için Starpark eğlence hizmetlerinin yanı sıra ücretsiz çocuk bakım odası, mescit, engelli tuvaletleri ve geniş çim sahası ile hizmet vermektedir.


Yeni...