22 / 05 / 2024

Özdilek AVM Nilüfer nerede

Özdilek AVM Nilüfer nerede

Özdilek Alışveriş Merkezleri Ve Tekstil Sanayi A.Ş. tarafından, Bursa Nilüfer'de kendi arazisi üzerinde Bursa Özdilek AVM projesi hayata geçirecek. Bursa Özdilek AVM'nin 12 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Nilüfer Orange City fiyat listesi 2017!

Özdilek Grubu imzası taşıyan Orange City Bursa projesinde nakit alımlarda yüzde 8 indirim yapılıyor. İşte Nilüfer Orange City fiyat listesi 2017...

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Orange City Nilüfer satış fiyatları!

Orange City Nilüfer satış fiyatları 437 bin TL'den başlayarak değişiyor. Özdilek Holding'in projesi Orange City Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Bursa Nilüfer'e 2 yeni AVM geliyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Odunluk Bölgesi'nde yeni yapılacak metro istasyonu yanında bir yaşam merkezi ile İzmir Yolunda Bursaspor Plaza yapılacağını belirtti.

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi!

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özdilek Holding'in projesi Orange City Bursa'da ev fiyatları 437 bin liradan başlıyor...

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.

Marka Rezidans ve AVM: Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. İsterseniz alışverişe ara verip hoş bir sohbet eşliğinde arkadaşlarınızla bir kahve içebilirsiniz...

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak. Başvuru bedeli kapsamında 500 TL kabul edilen projede toplamda 1.200 adet konut satışa sunuluyor.

Bursa Nilüfer TOKİ başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

TOKİ Bursa Nilüfer'de 180 ya da 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede emekli kategorisinde 1.200 konut satışa çıkarılıyor. Peki Bursa Nilüfer TOKİ başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru dönemi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade uygulanan projede 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları için son 3 gün. Yüzde 12 peşinatla ödeme yapılabilen projede başvuru bedeli kapsamında 500 TL talep ediliyor.

Özdilek AVM Nilüfer nerede Haberi

Özdilek AVM Nilüfer nerede


Özdilek Alışveriş Merkezleri Ve Tekstil Sanayi A.Ş. tarafından, Bursa Nilüfer'de kendi arazisi üzerinde Bursa Özdilek AVM projesi hayata geçirecek. Bursa Özdilek AVM projesi 16 bin 61 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.


Toplam inşaat alanı 59 bin 251 metrekare olan Bursa Özdilek AVM projesinde 4 bodrum kat otopark alanı, zemin kat açık otopark, fuaye, mağazalar ve depo alanı, 1. ve 2. kat sinema salonu, fuaye, kafe - restoran alanları, teras alanı olarak planlandı.


Bursa Özdilek AVM projesinin 12 ayda tamamlanması planlanıyor. Nilüfer'de Alaattinbey Mahallesi'nde yer alan Bursa Özdilek AVM projesi 10 milyon TL proje bedeline sahip.



Gülcihan...