02 / 05 / 2024

Özdilek Centerda hangi mağazalar var

Özdilek Centerda hangi mağazalar var

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, basın organizasyonu ile tanıtıldı.

Peyami Ömer Özdilek nerede okudu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı?

Peyami Ömer Özdilek kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Peyami Ömer Özdilek’in hayatı...

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.

Özdilek AVM Levent ne zaman açılacak?

Özdilekpark İstanbul içindeki Özdilek AVM, İstanbul Levent'te ne zaman açılıyor? Levent Özdilek AVM nerede? Özdilek Alışveriş Merkezi İstanbul Levent binasına nasıl gidilir? Özdilek AVM hangi tarihte açılacak? İşte Özdilek Levent AVM'nin açılış tarihi!

Özdilek AVM 5 Eylül'de açılacak!

İstanbul Özdilek Alışveriş Kompleksi’nin içinde bir otel, iş merkezi ve AVM yer alacağı bilgisini veren Özdilek, toplam 750 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi. AVM’nin 5 Eylül’de açılacağını belirtti...

Özdilek 43'üncü yılını hediyelerle kutluyor!

Türkiye'de perakende firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Veraset ve intikal vergisi hangi vergi dairesine ödenir?

Veraset ve intikal vergisi mükellefinin öncelikle beyanname vermesi akabinde ödeme yapması gerekiyor. Peki, veraset ve intikal vergisi beyannamesi nereye verilir? Veraset ve intikal vergisi hangi vergi dairesine ödenir?

Haziran ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı her ay hangi verginin ödenmesi gerektiğine ilişkin olarak vergi takvimi yayımlıyor. Peki 2014 yılı Haziran ayında hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi 2014..

Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir?

İşyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenecek çevre temizlik vergisi nereye yatırılır? Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir? Çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir? İşte Çevre temizlik vergisi ödeme yeri ve zamanı...

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

İmar yönetmeliğinde hangi madde ertelendi?

22 Mayıs 2014 tarihinde (bugün) 29007 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Planlı alanlar tip imar yönetmeliğinde yapılan bir değişiklik ile bir maddenin yürürlük tarihi ertelendi. Peki imar yönetmeliğinde hangi madde ertelendi?

Kira bedelinin tespiti davası hangi mahkemede açılır?

Kiracı kiralananın kullanımını etkileyen ayıpların varlığı hâlinde, ayıbın giderilmesine kadar geçen süre için, kira bedelinden ayıpla orantılı bir indirim yapılmasını isteyebiliyor. Peki, kira bedelinin tespiti davası hangi mahkemede açılır?

Hangi durumlarda kat mülkiyetinin mecburi devri söz konusu olur?

Kat mülkiyetinin mecburi devri, kat maliklerinin bir diğer kat maliki hakkında kat mülkiyetinin devrini istemesi doğrultusunda mahkeme açması ile gerçekleşiyor. Peki, hangi durumlarda kat mülkiyetinin mecburi devri söz konusu olur?

Enerji kimlik belgesi hangi binalara verilir?

Enerji Kimlik Belgesi, mevcut binalar için Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş, enerji verimliliği danışmanlık şirketleri tarafından düzenleniyor. Peki, enerji kimlik belgesi hangi binalara verilir?

Özdilek Centerda hangi mağazalar var Haberi

Özdilek Centerda hangi mağazalar var

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, basın organizasyonu ile tanıtıldı. Özdilek Center projesinde görevli üst seviyede yöneticiler ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Özdilek Center karma projesi yatırımı ve Özdilek Holding'in hedefleri anlatıldı.İş ve hayatın merkezi olan Levent’te, Kanyon ve Metrocity’nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 seçkin mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor. İstanbul iş dünyasının kalbi Levent’te direk metro bağlantısıyla yerli ve yabancı misafirlerine en rahat ulaşımı sağlayacak olan Özdilek Center, alışveriş ve iş dünyasının prestij merkezi olmaya hazırlanıyor. Özdilek’e ait hipermarket, mağaza ve sinema...