29 / 04 / 2024

Özdilek Düzce AVM

Özdilek Düzce AVM

Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce’de açan Özdilek Holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8.500 kişiye istihdam sağlıyor.

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Düzce nostaljik tramvay inşaatı sürüyor!

Düzce İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için kanal açma çalışmaları Kültür mahallesinde bulunan AVM önüne kadar gelindi.

Özdilek Düzce AVM açıldı!

Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce’de açan Özdilek Holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8.500 kişiye istihdam sağlıyor.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Düzce Belediyesi'nden modern AVM!

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında çağdaş ve modern alışveriş merkezi (AVM) ile sosyal yaşam alanlarına ilişkin donatıların planlaması yapıldı.

Düzce Belediyesi turizm ofisi açacak!

Düzce Belediyesi tarafından enformasyon ve tanıtım amaçlı ‘Turizm Ofisi’ açılacak. Bunun için yer tespiti yapılıyor. Başkan Mehmet Keleş, alışveriş yoğunluğu ve canlılık nedeniyle AVM önünün tercih edildiğini belirtti.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Özdilek Düzce AVM Haberi

Özdilek Düzce AVM

Özdilek Holding, Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini Düzce’de açtı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır’ın katıldığı Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili E. Murat Özdilek ve projede görevli üst düzey yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı açılışa, projenin tüm detaylarının yanı sıra holdingin 2017 hedefleri anlatıldı.


Düzce Akçakoca Yolu üzerinde 11.000 m2 kapalı alana sahip Özdilek Düzce AVM, en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunma hedefiyle misafirlerini; hipermarket, departman mağaza, kafe-restoran, sinema ve çocuk-eğlence merkezi ile buluşturuyor. Rahat ve aydınlık bir yapıda olmasının yanı sıra misafirlerinin konforu düşünülerek tasarlanan Özdilek Düzce AVM, ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Şu ana kadar bünyesinde...